Kuva: Fotolia

Unohtuiko äitienpäivä? Katso viime hetken lahjaideat kaikille ihanille äideille

07.05.2016 11:15 - Tarja Vilén

Äitienpäivää juhlitaan nyt sunnuntaina. Miten sinä aiot muistaa äitiäsi?

Onko äitienpäivälahja vielä hakusessa? Kokosimme yhteen viime hetken lahjaideoita, joilla äiti varmasti yllättyy iloisesti.

1. Hemmottelua

Monet kauneushoitolat, hotellit ja kylpylät tarjoavat mahdollisuuden lahjakortin hankintaan netissä, jos et ehdi paikan päälle. Tilaa hemmotteluhoito tai täyden palvelun viikonloppu jossain ihanassa hotellissa.

2. Kukkia ja ihana aamiainen

Kevät on jo sen verran pitkällä, että kukkakimpun saa kasaan suoraan luonnosta. Kukkien lisäksi brunssiaamiainen takaa parhaan alun äidin erityispäivään.

3. Hanki elämys

Hanki lahjaksi elämys. Elämyslahjoja saat ostettua netistä aina viinikurssista kuumailmapallolentoihin. Tai keksi itse juuri omalle äidille sopiva elämys, joka voi olla vaikka puistopiknik, grillihetki tai kauneushoito luonnon tuotteilla.

4. Tee itse

Kortin lisäksi käsistään kätevä voi tehdä itse vaikka korun tai koristeen. Virkkaa, neulo tai kudo, jos se sujuu sinulta helposti. Netti on pullollaan erilaisia helppoja käsityöohjeita.

5. Elokuvia ja kulttuuria

Netistä voi hankkia myös leffa- tai konserttilippuja, jos et ehdi paikan päälle hakemaan. Sarjakortti elokuviin itselle ja äidille ilahduttaa varmasti.

6. Hyväntekeväisyyslahjat

Voit tehdä äidin puolesta lahjoituksen sopivalle hyväntekeväisyysjärjestölle. Naistenpankin lahjoituksella tuetaan naisten yritystoimintaa kehitysmaissa ja WWF:lle tekemällä lahjoituksella voi osallistua luonnonsuojeluun.

7. Oma lahjakortti

Tee oma lahjakortti äidille ja lupaa auttaa häntä vaikka siivouksessa tai teknisten laitteiden hallinnassa. Mieti tarkkaa, minkälaista apua juuri sinun äitisi kaipaisi omassa elämässään.

8. Lehtitilaus tai kanavapaketti

Lehtiä ja kanavapaketteja tilaa helposti netistä. Sopisiko äidillesi joku kiinnostava sisustuslehti tai haluaisiko hän uuden elokuvakanavan?

9. Kuva

Oletko ottanut kuvia perheen yhteisistä hetkistä, joista olisi kiva teettää vaikka taulu kodin seinälle. Netistä voit tilata sisustustauluja omalla kuvalla tai, jos sinulla on jo kuva valmiina, hanki siihen tyylikkäät kehykset.

10. Herkkukori, gourmet ja kuohuvaa

Älä hanki turhaa tavaraa, vaan panosta ennemmin hyvään ruokaan ja juomaan. Milloin viimeksi äitisi joi aitoa samppanjaa tai herkutteli herkkukorin antimilla?

Lue lisää aiheesta aitienpaiva

Nick Cannonilla on 12 lasta kuuden eri naisen kanssa - äitienpäiväkortit menivät sekaisin Maailmantähdet viettivät äitienpäivää - katso ihastuttava kuvakooste Eevi Teittinen avoimenä äitiydestä - "On vaikeaa olla tiukka ja asettaa rajoja" Katso kaikki

Kilpailut

Uusimmat