Kuva: Fotolia

Katso miten saat sipulin pieneksi silpuksi nokkelasti ja ilman kyyneleitä

24.05.2016 18:15 - Reija Saarinen

Sipulin pilkkomiseen voi käyttää muutakin kuin normaalia veistä.

Jokainen kotikokkaaja tietää, että sipulin pilkkominen saa toisinaan aikaan kyyneleitä. Niitäkin toki tulee vähemmän, kun kokeilee sipulin pilkkomista jollain muulla kuin normaalilla veitsellä.

Good Housekeeping on jakanut omalla Instagram-tilillään nokkelan niksi, jonka avulla sipuliviipaleista saa hetkessä ohuita ja mikä parasta ilman kyyneleitä.

Sivusto neuvoo siis käyttämään pilkkomiseen kuorimaveistä. Sen avulla sipulista saa hetkessä kuorittua ohuita suikaleita, jotka käyvät niin pannulle kuin salaattiinkin.

Aiemmin olemme kertoneet, että sipulia ei kannata säilyttää jääkaapissa. Syy on siinä, että tuolloin sipuli muuttuu hetkessä vetiseksi ja homeiseksi. Jos haluat tietää mitä muita ruokia ei kannata säilöä kylmässä, lue asiasta lisää täältä.

Kilpailut

Uusimmat