Kuva: Fotolia

Pidä vaatekaappisi ojennuksessa - 6 yllättävää ja helppoa niksiä

28.07.2016 13:15 - Emmi Moilanen

Kirjepostille tarkoitettu teline voi olla yllättävä apu myös käsilaukkujen säilyttämisessä.

Yritätkö hallita vaatekaappisi kaaosta, mutta joudut kohtaamaan jatkuvasti sotkua ja sekasortoa? Onneksi myös vaatteiden järjestämiseen on olemassa tapoja, joita kannattaa  kokeilla. Pure Wow -sivusto listasi toimivat keinot, joiden avulla pidät järjestyksen yllä vaatekaapissasi - tavarapaljoudesta huolimatta.

1. Osta värillisiä henkareita

Värilliset henkarit voivat auttaa pitämään vaatekaappisi järjestyksessä, kun tiedät, että puserot kuuluvat valkoisiin vaateripustimiin ja mekot puolestaan punaisille.

2. Kuvaa laatikoiden sisältö

Jos säilytät kenkiäsi tai muita asusteitasi laatikoissa, kätevä niksi on kuvata sisältö ja liimata se laatikon kylkeen. Näin selviät ilman ylimääräistä sotkua etsiessäsi juuri tiettyä kenkäparia tai asuusi täydellisesi sopivaa hattua.

3. Kirjeteline käsilaukuille

Kirjepostille tarkoitetussa telineessä säilytät kätevästi myös ohuet, kirjekuorimalliset laukut.

4. Jääpalamuotti

Jääpalamuotti on kätevä apu pienten korujen, kuten sormusten, kaula- ja ranneketjujen sekä korvakorujen säilömiseen. Muotin avulla estät kätevästi koruja myös kietoutumasta toisiinsa.

5. Niputa petivaatteet tyynyliinan avulla

Samaan settiin kuuluvat vuodevaatteet säilytät kätevästi viikkaamalla ne tyynyliinan sisälle. Säästät arvokasta hyllytilaa ja seuraavan kerran lakanoita vaihtaessasi sinun ei tarvitse tuhlata aikaa yhteensopivien vuodevaatteiden etsimiseen.

6. Hyödynnä matkalaukut

Hyödynnä tyhjät matkalaukut kausivaatteiden säilömiseen, joita et kyseiseen vuodenaikaan tarvitse.

Lähde: Pure Wow

Lue myös: Millainen on täydellinen vaatekaappi? Tarkista, löytyykö sinulta kaikki tarvittavat vaatekappaleet

Kilpailut

Uusimmat