Kuva: Fotolia

Tiedätkö, millaiset hääjärjestelyt sopivat juuri sinulle? Horoskooppisi kertoo vastauksen

04.08.2016 15:45 - Emmi Moilanen

Rapu vaalii juhlajärjestelyissään perinteitä, kun vesimies puolestaan kiertää perinteet hyvin kaukaa.

Cosmopolitan selvitti, millaisiin hääjärjestelyihin tulisi turvautua - ainakin, jos horoskooppimerkkeihin on uskominen.

Oinas (21.3.-19.4.)

Tämä tähtimerkki rakastaa jännitystä, jota he kaipaavat myös elämänsä suurimmalta juhlapäivältä. Oinaiden kannattaa panostaa näyttävän juhlamiljöön ja koristelujen lisäksi erityisesti sisääntuloon sekä tapaan, jolla vihkiseremoniasta poistutaan. Tässä kohtaa oinaiden tulisikin ajatella luovia ratkaisuita, ja harkita esimerkiksi hevoskärryjä perinteisen hääauton sijaan.

Härkä (20.4.-20.5.)

Härkä on luoteenteeltaan perineisesti klassinen ja elegantti, eikä poikkea tästä linjasta hääjärjestelyissäkään. Panosta hyvään viiniin sekä juhlatilaan, jossa tunnet olosi kotoisaksi. Vaikka kyseisen tähtimerkin edustajat viihtyvät hyvin ulkoilmassa, käytännöllinen puoli saattaa ottaa vallan hääpaikkan valintaa koskien ja härkä juhliikin mielellään sisätiloissa.

Kaksoset (21.5.-21.6.)

Kaksoset rakastavat juhlia, eivätkä häät tee poikkeusta tähän sääntöön. Kaksosille sopii suuret häät, joiden kutsulistalla on runsaasti vieraita. Harkitse dj:n palkkaamista ja varmista, että juhlapaikalta löytyy riittävän iso tanssilattia.

Kaksonen rakastaa leikitellä myös väreillä, joka on piristävä lisä hääkoristeluihin.

Rapu (22.6.-22.7.)

Rapu on perineitä vaaliva, herkkä luonne, joten häätilaisuus on intiimi vain perheen ja läheisten ystävien kesken. Rapua miellyttävä vihkipaikka onkin tunnelmallinen takapiha esimerkiksi lapsuudenkodissa tai kirkko, jossa hänet on aikanaa myös kastettu.

Rapu arvostaa häissä romanttista tyyliä, vaalean värisiä kukkia sekä ajatonta koristelua.

Leijona (23.7.-22.8.)

Leijonia usein pidetään tähtikartan kuninkaina, eikä leijona tee poikkeusta tässä hääjärjestelyjenkään kohdalla. Leijonalle sopii juhlalliset ja näyttävät häät esimerkiksi menneiden vuosikymmenten Hollywood teemalla. Luksus on leijonan häiden avainsana ja miljööksi voisi sopia historian havinaa huokuva hotelli tai vanha teatterirakennus.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Perfektionismiin taipuvainen neitsyt on erityisen tarkka hääjärjestelyissään. Neitsyt arvostaa tarkkaan harkittuja yksityiskohtia, joihin hän mielellään panostaa myös juhlakoristelujen osalta. Neitsyen ei kuitenkaan tulisi liiallisesti kangistua kaavoihin, vaan antaa myös persoonallisuutensa näkyä järjestelyissä.

Neitsyt haluaa panostaa myös laadukkaisiin ja tunnelmallisiin hääkuviin.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Mitä hääjärjestelyihin tulee, vaaka rakastaa sadunhohtoista romantiikkaa. Suuret ja näyttävät koristeet sekä pastellisävyt miellyttävät vaakaa, eikä niistä tingitä. Jos olette päättäneet viettää kesähäät, paikkana kannattaa harkita myös rantaa, jonka miljöö huokuu tarunhohtoista tunnelmaa jo itsestään, ilman valtavaa koristeiden määrää.

Skorpioni (23.10.-22.11.)

Skorpionien parisuhteet ovat kaikkea muuta kuin tavanomaisia, ja tämä näkyy myös hääjärjestelyissä. Dramaattisuus sekä tarkkaan mietityt yksityiskohdat ovat tyypillisiä skorpionien häissä. Suosi kirkkaita värejä ja häämiljööksi voit harkita jopa näkymää auringonlaskuun.

Skorpioneilla on taito saada näyttämään lähestulkoon mikä tahansa hyvältä, sortumatta kuitenkaan kliseisiin, joten häät ovat oiva tilaisuus kokeilla rohkeasti jotain erilaista.

Jousimies (23.11.-21.12.)

Seikkailunhaluiselle jousimiehelle sopii erinomaisesti hääjuhlan järjestäminen ulkona. Jousimies haluaa perheen ja ystäviensä tutustuvan keskenään, joten jatkoihin panostaminen kannattaa. Hyvä musiikki, tanssilattia ja runsas buffet tekevät Jousimiesten häistä ikimuistoiset.

Jousimies-morsian rakastaa myös mukavuutta, joten hääpukuun hän todennäköisesti yhdistää mukavat, matalakorkoiset kengät sekä panostaa sellaiseen mekkoon, jossa voi vaivattomasti tanssia koko illan.

Kauris (22.12.-19.1.)

Kauriit rakastavat perinteisiä häitä ja he arvostavat erityisesti tilaisuuden ajatonta sekä eleganttia vivahdetta. Kauris yhdistää hääjärjestelyissään taidokkaasti hienostunutta glamouria ja perinteitä vaalivia traditioita. Ideaali juhlapaikka kauriille on esimerkiksi vanha, tyylikäs hotelli tai pieni viinitila ulkomailla.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Vesimies on todellinen vapaa sielu ja kaihtaa hääjärjestelyissään perinteisiä valintoja. Vesimiehelle rajojen rikkominen on tyypillistä, ja hän saattaakin valita hääpuvun sijaan rohkean haalarin tai ainakin poiketa perinteisestä, valkoisesta mekon väristä.

Vesimies-morsiamet haluavat tuntea itsensä ja hääjuhlansa ainutlaatuisiksi. Tälle tähtimerkille sopiikin erityisen hyvin kaikki odottamaton ja yllättävät elementit.

Kalat (19.2.-20.3.)

Kalat ovat romanttisia morsiamia ja heidän järjestämissään häissä näkyy erityisen herkkä ote. Kalat saavat häänsä vaikuttamaan jopa elokuvamaisilta. Elokuvamaisesta eleganssista huolimatta kalat haluavat pitää häänsä intiiminä tilaisuutena, ja juhlia vain perheen sekä läheisimpien ystäviensä kesken.

Hyvän valokuvaajan palkkaamisen lisäksi morsiamen kannattaa harkita häidensä ikuistamista myös videon muotoon.

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös: Miten saavutat onnen? Horoskooppimerkkisi kertoo

Kilpailut

Uusimmat