Kuva: Fotolia

Huvittavimmat tilanteet, joissa äidit ovat käyttäneet lapsiaan tekosyinä - vertaistukea tarjolla

25.01.2017 21:15 - Rea Tallgren

Joskus valkoiset valheet ovat hyödyllisiä ja silloin lapset ovat otollisia tekosyitä.

Lasten syyksi on usein helppo pistää sellaiset tilanteet, joissa valkoiset valheet ovat tarpeellisia. Tavalliset äidit ovat nyt jakaneet paljastuksiaan siitä, millaisissa tilanteissa ovat syyttäneet lapsiaan päästäkseen kuin koira veräjästä. Lue hauskat tunnustukset alta. 

"Minulla on pieni rakko, joten minun pitää päästä usein vessaan. Jos näen, että vessaan on jonoa, otan mukaan neljävuotiaan lapseni ja väitän, että hänellä on todella kova hätä. Näin pääsemme usein jonon ohi, ja minä pääsen pissalle."

"Kerran rikoin vahingossa mukin matkamuistomyymälässä. Väitin lapseni pudottaneen sen, ja myyjä loi yhden katseen hänen suloisiin kasvoihinsa, ja antoi kaiken anteeksi."

"Sanon aina, että lapseni pitää päästä päiväunille, vaikka oikeasti haluan itse kotiin nukkumaan."

"Teeskentelen kaupassa, että puhun lapselleni, vaikka oikeasti puhun lähinnä itsekseni ääneen, pysyäkseni tilanteen tasalla siitä, mitä minun pitikään ostaa."

"Jos kirkossa on tylsää, nojaudun lastani kohti ja kuiskaan "Ai sinun pitää päästä vessaan?", vaikka hän ei olekaan sanonut mitään sellaista. Sitten menemme vessaan tai pihalle kävelemään."

"Imetän pientä poikaani ja kieltäydyn sen varjolla erilaisista ruuista. Väitän, että vauvalle tulee niistä ilmavaivoja, vaikka oikeasti en vain itse halua syödä niitä."

"Jos paidalleni tippuu ruokaa, väitän, että se on lapseni vika, enkä vaihda paitaa koko päivänä."

"Jos joku ystäväni valittaa siitä, etten ole vastannut hänen tekstiviestiinsä, väitän usein, että lapseni leikki puhelimella, enkä nähnyt edes koko viestiä."

"Sanon, että minulla ei ole lastenvahtia, ja en siksi pääse esimerkiksi juhliin - mutta todellisuus on se, että en vain halua mennä."

Lue myös: Paras ikä tulla äidiksi selvitettiin - tekee naisesta älykkäämmän

Lue myös: Ultraäänikuva sisälsi lempeän yllätyksen - vauvan käsimerkki saa suun hymyyn

Lähde: Good Housekeeping

Kilpailut

Uusimmat