Kuva: Fotolia

Gluteenittomat pannarit pelastavat aamusi

31.03.2017 11:30 - Katja Nygård - Luettu 4 603 kertaa

Amerikkalaiset pannarit ovat ihana lisä viikonlopun aamiaispöytään. Vaikka et noudattaisikaan gluteenitonta ruokavaliota, nämä maistuvat taatusti.

Gluteenittomat pannarit a'la Vappu Pimiä

5-6 dl piimää

3 kananmunaa

4 rkl kookossokeria

2 dl kaurahiutaleita

2 dl Urtekram yleisleivontamixiä

1 tl leivinjauhetta

0,5tl ruokasoodaa

1/3 tl vaniljajauhetta

0,5tl aitoa kanelia jauhettuna

Pari hyppysellistä suolaa

Paistamiseen:

Neitsytkookosöljyä

Tarjoiluun:

Vaahterasiirappia ja marjoja

Tee näin:

1. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna taikinan levätä noin 20-30 min.

2. Paista taikinasta pannukakkuja kookosöljyssä. 

3. Nauti vaahterasiirapin kera!

Vapun vinkit!

* Taikinan voi tehdä jo edellisenä iltana odottamaan tai valmistaa se 20 minuuttia ennen paistamista.

* Älä paista pannareita täydellä lämmöllä, koska silloin pannukakkujen pinta voi kärähtää.

Suosittelemme

Uusimmat