Kuva: Fotolia

Äiti ihmetteli poikansa vaimon siivottomuutta - miehen nerokkaasta vastauksesta hitti

02.09.2017 12:15 - Katariina Auvinen

Miehen äiti oli tiedustellut pojaltaan haittaako tätä, ettei hänen vaimonsa pidä kodista parempaa huolta.

Yhdysvaltalainen Clint Edwards pitää työnsä ohella blogia, johon hän kirjoittaa perheensä arjestaan. Hän kirjoitti pitkän julkaisun Facebookiin, kun hänen äitinsä oli tiedustellut pojaltaan asiaa, joka sai miehen mietteliääksi.

Äiti kysyi Edwardsilta, eikö tätä häiritse, että hänen vaimonsa ei pidä taloa siistinpänä. Mies hämmentyi niin paljon kysymyksestä, että hän ei osannut vastata oikein mitään. Sen sijaan Edwards mietti kysymystä pitkään.

"Äitini ei tarkoittanut asiaa pahalla. Häntä kiinnosti asia aidosti. Jäin miettimään kysymystä pidemmäksi aikaa. Äitini oli ilmiselvästi huomannut, että talomme ei ollut kaikista siistein, mutta se ei ole pelkästään vaimoni tehtävä siivota asuntoamme. Parisuhteessa on kyse kumppanuudesta, joten se on meidän molempien tehtävä. 

En ymmärtänyt heti äitini kysymystä, mutta olen varma että äitini on kasvanut siinä tilanteessa, että hänen aikanaan kodin puhtaus oli naisen vastuulla. En tuntenut isääni hyvin, mutta muistan hänen neuvoneen, että naisesta kertoo paljon se, miten tämä hoitaa kotiaan. 

En ajatellut kodin puhtautta siinä vaiheessa, kun menin naimisiin. Ajattelin kuinka pidin siitä, mitä vaimoni kertoi minulle, mitä tunteita hän herätti minussa, mietin kuinka hän hymyili paljon. Tiesin, että hän tulee olemaan erinomainen äiti lapsillemme. 

Vastasin kuitenkin äidilleni, että en mennyt naimisiin vaimoni kanssa puhtaan talon vuoksi. Menin sellaisen ihmisen kanssa naimisiin, jonka kanssa pystyn olemaan koko loppuelämäni." 

Äiti meni hieman hämilleen poikansa vastauksesta, mutta myönsi, että tärkeämpää on rakkaus kuin puhdas asunto. Julkaisusta on tykätty useita tuhansia kertoja ja Edwards on saanut useita kannustavia kommentteja kirjoituksestaan. 

Lue myös: Tytär kirjoitti liikuttavan kirjeen isäpuolelleen: "Olet korjannut sydämeni palaset yhteen"

Lähde: Good Housekeeping

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat