Kuva: Wenn

Julkkisäiti paljastaa keinon, jolla saa lapsensa nukkumaan 11 tuntiä yössä - kokeilisitko?

12.09.2017 15:45 - Karoliina Kotala

Jokainen pienen lapsen vanhempi tietää, että yöt voivat toisinaan koko perheellä olla melko rikkinäisiä. Eräs näyttelijätär on kuitenkin ottanut käyttöön tehokkaan keinon öiden rauhoittamiseksi.

Näyttelijä-tanssija Jenna Dewan Tatum on noussut otsikoihin kerrottuaan julkisuudessa keinosta, jonka avulla perheen taaperoikäinen tytär nukkuu rauhallisesti 11 tunnin yöunia. Jennalla on neljän vuoden ikäinen Everly-tytär näyttelijä Channing Tatumin kanssa ja näyttelijättären mukaan perhe käyttää yöunien rauhoittamiseksi yksinkertaista ja turvallista keinoa, joka kaikkien kannattaa kokeilla.

Jennan mukaan he asettavat tyttärensä huoneeseen diffuuserin, joka toimii paitsi ilmankosteuttajana, niin myös levittää eteeristen öljyjen aromeita huoneeseen. Taika piileekin nimenomaan eteerisissä öljyissä.

- Sekoitan keskenään laventelia, piparminttua ja sitruunaa, ne ovat sekä rauhoittavia että puhdistavat huonetta. Uskoakseni tyttäreni nukkuu 11 tuntia, joten ehkä olen keksinyt salaisuuden, Jenna kertoo.

Äidillä ja tyttärellä on myös toinen suloinen iltarutiini liittyen eteerisiin öljyihin.

- Piirrän aina ennen nukkumaan menoa hänen vatsaansa hymynaaman laventeliöljypuikolla, Jenna paljastaa.

Eteeristen öljyjen vaikutukset eivät ole täysin tuulesta temmattuja ja muun muassa juur laventelin on todettu syventävän rentoutumisen tilaa ja piparmintun puolestaan rauhoittavan.

Alla kuva Jennasta ja Everly-tyttärestä:

(kuva: Wenn)

Lue myös: Step Up -kaunottaren täydellinen polkka kerää ylistystä - väri ja malli napakymppi

Lue myös: Channing Tatumin kuvankaunis vaimo antoi 4-vuotiaan lapsensa meikata itsensä - katso hulvaton kuva

Lähde: Women’s Health Magazine

Kilpailut

Uusimmat