Kuva: Fotolia

Sisusta kotiisi tyylikäs joulu

23.11.2017 15:00 - Katja Nygård / katja.nygard@bauermedia.fi

Punaista pöydille ja ikkunaan, tontut ja joulupukit hyppimään kuusenoksille. Tai sitten ei. Joulun voi loihtia kotiin muillakin keinoilla.

Valot

Elävien kynttilöiden antama valo sekä erilaiset valosarjat tekevät tilasta kuin tilasta jouluisen. Valosarjojen hieman kellertävä valo luo lämpimän, kirkkaan valkoiset lamput puolestaan viileän tunnelman.

Sävyt

Kaiken ei tarvitse olla kuusenvihreää tai omenanpunaista. Jouluinen värimaailma syntyy vaikka valkoisesta ja hopeasta tai murretuista, maanläheisistä sävyistä.

Tuoksut

Parhaimmat joulukoristeet löytyvät luonnosta tai ruokakaapeista. Sido käpyihin hopealankaa tai pätkä juuttinarua ja ripusta tuoksuvat koristeet kuuseen. Töki kokonaisia neilikoita appelsiinin tai mandariinin kuoreen, niin saat kotiin perinteistä joulun tuoksua.

Lisätiedot:

Marmoritarjotin, Star Traiding Boda-köynnös ja Himla Victor-torkkupeitto, Ellos. Pupulautanen, Hemtex. Pöytäliina, Ikea. Kuviollinen kulho ja adventtikynttilänjalka, Indiska. Tekstiilivahakangas ja käpymaljakko, Jysk. Broste Nordic Sand-muki, Stockmann.

Kilpailut

Uusimmat