Kuva: Shutterstock

Viisi tämän hetken kuuminta sisustustrendiä - ja viisi trendiä, jotka ovat hiipumassa

06.09.2020 20:15 - Henna Koste

Kokovalkoinen keittiö ei ole enää sisustajien suosiossa.

Syksy on loistavaa aikaa piristää kotia pienillä - tai vähän isommillakin - muutoksilla. Elle Decor listasi kattavasti sisustusalan ammattilaisten vinkkaamana trendit, jotka näkyvät tänä vuonna kodeissa. Listauksella olivat mukana myös sisustusvillitykset, jotka ovat vahvasti hiipumaan päin. Jos kaipaat uutta ilmettä kotiisi, lue ajankohtaisista ja inspiroivista trendeistä. 

Nousussa

Kukkatapetit

Kukkakuosien historia seinillä on pitkä. Näyttävät kukkatapetit piristävät nyt eri huoneita, vaihtoehtoja löytyy hillitystä rohkeaan. 

Luonnollisuus

Rento luonnollisuus sekoittuu klassiseen tyyliin: luonnonkuitumatot, kukkakuosit ja rönsyilevät kasvit. Samoin uuden ja vanhan yhdisteleminen tuo ihanaa kerroksellisuutta. 

(kuva: Shutterstock)

Tummaksi maalatut ovet

Miksi ovien tarvitsisi aina olla valkoisia? Sisäovissa nähdään nyt etenkin tummia sävyjä, jotka tuovat lämpöä ja luonnetta sisustukseen. 

Pirteät kylpyhuoneet

Kylpyhuoneiden ja wc-tilojen sisustukseen panostetaan nyt pirteiden värien, persoonallisten materiaalien ja kauniiden tapettien kera. 

Koko huone samalla sävyllä

Tehosteseinät eivät ole enää superhitti. Sen sijaan huoneen seinät maalataan nyt samalla sävyllä, joka luo tyylikkään ja kodikkaan vaikutelman. 

Laskussa

Geometriset kuviot

Geometristen kuvioiden kultakausi alkaa väistyä boheemimman ja romanttisemman tyylin tieltä. 

Harmaata ja harmaata

2010-luvun taitteessa harmaalla verhoiltiin koko koti. Nyt sen rinnalla nähdään väriloistoa ja lämpimiä sävyjä. 

(kuva: Shutterstock)

Täydellisyyden tavoittelu

Liika täydellisyyden tavoittelu ei ole enää sisustusgurujen tähtäimessä. Ajan patina saa näkyä, eikä kaiken tarvitse olla viivottimella aseteltua. 

Tekokasvit

Moni sisustusintoilija kaipaa nyt kotiinsa vihreyttä. Tekokasvillakin voi olla piristävä vaikutus, mutta lopulta kasvit tuovat luonnetta kotiin juuri kasvamalla luonnollisesti jokainen tavallaan. Tekokasvit pysyvät aina samanlaisina ja usein pölyisinä. 

Kokovalkoinen keittiö

Steriilit valkoiset keittiöt saavat nyt vaihtoehdon lempeistä väreistä ja persoonallisista yksityiskohdista. 

Lue myös: Tuo ihana syksy kotiisi trendikkäästi - poimimme kahdeksan sisustuslöytöä

Lähde: Elle Decor

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat