Joulu on lautapelien aikaa! Paketoi lahjaksi koko perheen suosikit

13.12.2012 10:15 - Heli Thoren

Joulunpyhinä vedetään villasukat jalkaan, avataan suuri suklaarasia ja pelataan koko perheen kesken. Listasimme tämän joulun takuuvarmat viihdyttäjät:

Richard Scarryn Touhula, 24 e. Ikäsuositus: 3+

Touhula on monelle pienelle tuttu ja mieluinen kaupunki. Nyt sen voi pystyttää myös olohuoneen lattialle hauskan pelin muodossa. Vuoden peli -tittelin 2011 saanut lautapeli on niin hauska, että se viihdyttää aikuistakin. Yksi mukava ominaisuus pelissä on se, että siinä kilpaillaan kaikkien pelaajien kanssa possuja - ei toisia pelaajia - vastaan.

Cars Kimble, 19 e. Ikäsuositus: 4+

Kimble on klassikko, johon ei hevillä kyllästy. Nyt tuttua peliä saa tuunattuna. Muun muassa Cars-versio on varmasti monen pikku pelaajan mieleen.

Angry Birds Knock On Wood -lautapeli, 21,90 e. Ikäsuositus 5+

Vihaiset linnut ovat hulvattomia myös lautapelinä. Lautapeliversiossa on sama idea kuin videopelissäkin: koota mahdollisimman korkea torni ja tykittää se sikoineen lintupommeilla alas. Hauskaa puuhaa myös aikuispelaajallekin.

Eläinpyramidi-peli 19,95 e. Ikäsuositus 5+

Hauska peli, jossa tarvitaan sekä sorminäppäryyttää että hyvää pelisilmää. Puisia eläimiä kootaan nimensä mukaisesti pyramidiksi. Peli sai Vuoden Peli -ansiomerkin vuonna 2008, mutta hauskuuttaa edelleen. Mukavaa puuhaa myös aikuisille pelaajille.

Halli Klack -peli, 16,90 e. Ikäsuositus 4+

Halli Klack voitti Vuoden Peli -palkinnon tänä vuonna. Pelissä plussaa on sen nopeus, yksi peli kestää vain noin kymmenen minuuttia. Halli Klackissa ideana on se, että kaksi noppaa määräävät, että mitä väriä ja mitä symbolia kerätään. Sitten jokainen pelaaja ryhtyy keräämään magneettikiekkoja napsauttamalla niitä yhteen. Peli vaatii sekä nopeutta että hoksottimia.

Katso kaikki aiemmat jouluvinkit täältä.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat