5 hyvää lahjaideaa tupareihin - ota vinkit talteen

30.07.2013 08:45 - Katariina Näreaho

Edessä ystävän tuparit, mutta mitä ihmettä antaisi hänelle lahjaksi? Tässä muutama omaperäinen lahjaidea, jotka eivät jätä ketään kylmäksi.

Viihdesivusto Buzzfeed listasi hauskoja tupaantuliaislahjoja, joita jokainen uuteen kotiin muuttanut tarvitsee - enemmän tai vähemmän.

Työkalusetti
Kukapa ei kotonaan ruuvaria, vasaraa ja nauloja tarvitsisi? Laita mukaan vielä mittanauha, pieni vatupassi ja jatkojohto, niin lähes kaikki tarpeellinen on kasassa.

Spagettimitta
Harva tulee itse ostaneeksi spagettimittaa, siksi se on oivallinen lahja. Mitalle tulee käyttöä etenkin silloin, kun kotiin saapuu illallisvieraita.

Kunnollinen keittokirja
Vaikka internetistä reseptejä mielin määrin löytyykin, ei oikeaa keittokirjaa voita mikään. Perinteinen keittokirja, jonka reseptit ovat helposti toteutettavissa, on varma valinta jokaiselle. Tee-se-itse-ihmiset voivat askarrella omista resepteistään kauniin reseptivihkosen lahjaksi.

Ruokaa purkissa
Vanha lasinen säilykepurkki on kaunis ja käytännöllinen esine jo sellaisenaan. Laita purkkiin lisäksi mielireseptisi kuiva-aineet, ja anna valmistusohjeiden kera lahjaksi. Purkkiruokalahjoina toimivat erilaiset keitot ja leivonnaiset, esimerkiksi browniet. Kuiva-aineet kulhoon ja vettä päälle, sekoitus ja uuniin paistumaan. Mikäs sen helpompaa?

Lahjakori saajan mukaan
Mahdollisuudet lahjakoreihin ovat rajattomat! Esimerkiksi oluenystävälle voit ostaa pienen kylmälaukun, jonka täytät olutpulloilla ja makkaralla. Jos lahjansaaja rakastaa leipomista, vie hänelle leipomissetti, josta löytyy tarvikkeet esimerkiksi maukkaan suklaakakun tekoon. Käytä siis mielikuvitustasi. Mitä paremmin henkilön tunnet, sen helpompaa lahjan kokoaminen on.

Katso kaikki lahjat kuvineen ja ohjeineen täältä.

Lähde: Buzzfeed

Kilpailut

Uusimmat