Pienelle parvekkeelle tyyliä ja persoonallisuutta helpoin keinoin, katso

17.08.2013 15:15 - Rea Tallgren

Monessa asunnossa parveke jää vähemmälle huomiolla kuin muu asunto. Parvekkeesta saa kuitenkin pienillä keinoilla mukavan sopen, josta koko perhe voi nauttia.

Parveke on monessa asunnossa se murheenkryyni, johon on vaikea löytää sopivia tavaroita tai sisustusta. Lasittamatonta parveketta ei tietenkään voi sisustaa miten sattuu, mutta lasitetun kanssa tilanne on jo täysin eri. Parveke voi parhaillaan olla koko perheen löhöpaikka tai koosta riippuen vaikkapa perheen lukutoukan kirjasoppi.

Uutta ilmettä parvekkeelle saa tekstiileillä, kynttilöillä ja peileillä. Parvekkeen ei myöskään tarvitse noudattaa orjallisesti muun asunnon sistustustyyliä vaan sen voi somistaa esimerkiksi pelkästään omaperäisillä kirpputoritavaroilla.

Voice kokosi alle hauskoja tavaroita, jotka tuovat ilmettä parvekkeelle. Voit varastaa ideoista myös Shelterness-sivuston jutusta, joka esittelee 30 erilaista pikkuparveketta.

Zara Homen Belinita-lintuhäkki näyttää upealta jo yksinään, mutta sen sisään voi myös laittaa kukkia 39,95 e, Ellos.fi.

Tummanharmaassa ja valkoisessa kynttilässä on sanomaa 4,95 e, H&M Home.

Pelham Whisky Boxiin voi piilottaa tavaraa viskistä kirjoihin 210 e, A&A Design.

Myös perheen karvaisimmalle jäsenelle on hyvä olla parvekeella oma paikka. Tähtikuosista koiranpetiä saa kahdessa koossa 60X85cm 39 e ja 80X105cm 49 e (molemmat tarjouksessa toistaiseksi), Asko.

Värikkäät Papaja-ruukut 1,49 e, Ikea.

Osoitteet, joista tuotteet löytyvät:

A&A Design

Asko

Ikea

H&M Home

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat