Joko sinulta löytyy kaikki – 5 asiaa, jotka jokaisen pitäisi omistaa viimeistään 30-vuotiaana

08.02.2014 21:15 - Linda Arponen

Viimeistään 30-vuotiaana on hyvä aikuistua ja muuttaa koti aikuisen ihmisen kodiksi.

Oli kyseessä sitten vuokra- tai omistusasunto, ei 30-vuotiaana voi elää enää samalla tavalla kuin kymmenen vuotta aikaisemmin.

Seuraavassa lista asioista, jotka jokaisen 30-vuotiaan olisi hyvää löytää kodistaan.

1. Oikea sohva

Unohda epämääräiset patja- ja tyynykasat ja hanki sohva. Sohva on kodin sydän, jossa kokoonnutaan perheen ja ystävien kanssa. Se on myös paikka, missä vietät luultavasti suurimman osan siitä ajasta, kun olet kotona. Sohvan ostoon kannattaa kuitenkin panostaa. Sohvalla pitää voida torkkua, sen pitää kestää kulutusta ja tahroja ja toki mahtua olemassa olevaan tilaan. Muista myös materiaalivalinta, haluatko mieluummin nahka- vai kangassohvan?

2. Oikeita astioita

Muoviastioiden aika on ohitse. Paitsi jos sinulla on lapsia tai lemmikkejä, joiden pelkäät rikkovan keraamiset astiat. Siinä tapauksessa muoviastiat tulevat todella tarpeeseen.

3. Pyykinpesukone

Tämä ei ole aina mahdollista, mutta siihen olisi hyvä pyrkiä. Pesukoneita myydään eri kokoja ja malleja, joten käytännössä jokaisen olisi mahdollista saada sellainen hankittua. Pyykkitupien käyttö kun vie aikaa ja rahaa. Lisäksi voit pestä pyykkiä silloin kun itse haluat. Eikä 30-vuotiaan pitäisi myöskään viedä pyykkejään enää äitinsä pestäväksi.

4. Samaa sarjaa olevia viinilaseja

Nuorempana sekalainen lasikokoelma saattoi olla vielä hauska idea. Samaa sarjaa olevat viinilasit ovat kuitenkin varma aikuistumisen merkki.

5. Samaa sarjaa olevia pyyhkeitä

Näissä on sama idea kuin viinilaseissa. Samaa sarjaa olevat pyyhkeet kertovat aikuisuudesta ja tyylitajusta. Valitse sävyt omien mieltymyksiesi ja kotisi värimaailman mukaan.

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat