Jäikö joulusta laatikoita yli? Leivo helpolla ohjeella rieskoja
Joulun jämälaatikoista syntyy ihana ja mehevä leipä.
Rieska joululaatikoista
5 dl porkkana-, lanttu tai perunalaatikkoa
3 dl vehnäjauhoja
1 dl kaurahiutaleita
3 dl maitoa
1 tl suolaa
2 rkl voita taikinaan
1. Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi taikinaksi. Taikina saa jäädä löysäksi.
2. Levitä taikina leivinpaperin päälle pellille lastalla tai veitsellä. Noin sentin paksuudelta taikinaa on sopivasti. Pistele pintaan reikiä haarukalla.
3. Paista rieskaa uunissa 220 asteessa noin puolen tunnin ajan, kunnes rieska on saanut kauniin värin pintaansa. Nauti rieska lämpimänä voin kera.
Kilpailut
Uusimmat
Serpentiini ei kuulu paperinkeräykseen, vaikka niin voisi luulla - tiedätkö, miten se tulisi kierrättää?
Englannin jalkapalloliitto sulkee transnaiset naisten jalkapallosta
Tunnistatko kesäkukat? Tee testi ja selvitä, oletko todellinen viherpeukalo!
Onko luvassa rakkautta vai uusia projekteja - tekoäly kertoo, mitä toukokuu tuo horoskooppimerkillesi
Karhu käyttäytyi lajille epätyypillisesti - poliisi määräsi lopetettavaksi
Näytä lisää