Pursuaako meikkilaukkusi? Näppärät ideat meikkitarvikkeiden säilytykseen

15.03.2015 13:15 - Henna Koste

Keittiöstä tuttu magneettilista voi ratkaista säilytyspulman.

Vievätkö levällään lojuvat meikkisi kaiken tilan kylpyhuoneen laskutasoilta. Sinulla saattaa olla kolme puuterirasiaa tai ehkä säilytät vanhaksi mennyttä kasvonaamiota. Hankkiudu eroon turhista puteleista ja järjestele kosmetiikkavarastosi ojennukseen jo tänään.

1. Karsi, karsi ja karsi

Hankkiudu eroon vanhaksi menneistä meikeistä – et tule kaipaamaan niitä. Älä tuhlaa arvokasta säilytystilaa käyttökelvottomaksi menneelle ripsivärille. Kauneusrutiinisi nopeutuvat, kun sinun ei tarvitse tonkia meikkejä ääriään myöten tursuavasta kosmetiikkalaukusta.

2. Lokeroi

Laita meikkivälineet omiin lokeroihinsa, jos kylpyhuoneen kaapit sen mahdollistavat. Muovisissa keittiövälinelaatikoissa meikkitarvikkeet pysyvät siististi järjestyksessä. Säilytyslaatikot muokkaantuvat nopeasti mieluisiksi, kun maalaat ne lempivärilläsi spraymaalilla. 

3. Tuikkukipot hyötykäyttöön

Säilytä ripsiharjat ja siveltimet tuikkukipoissa. Ne ovat kauniita ja juuri sopivan kokoisia tähän tarkoitukseen.

4. Kaikkea ei tarvitse piilottaa

Jätä kauneimmat hajuvesipullosi näytille. Suloiset pullot toimivat myös sisustuselementtinä.

5. Tärkeimmät käden ulottuvilla

Järjestele vanulaput, kosteuspyyhkeet ja muut arkiset tarvikkeet niin, että ne ovat helposti saatavilla. Näin jokailtainen meikinpoisto-operaatio nopeutuu.

6. Magneettilista seinälle

Keittiöveitsiä säilytetään usein seinällä komeilevalla magneettilistalla. Se toimii mainiosti myös meikkien säilytyksessä. Pinsetit, kynsileikkurit, ripsentaivuttajat ja hiusklipsit pysyvät siististi rivissä listalla. 

Lue myös: Miten saat pelastettua murusiksi menneen puuterisi? Katso ohje

Lähde: PureWow

Kilpailut

Uusimmat