Grillaa terveellisesti - ohjeet, joilla hedelmät muuntuvat grilliherkuiksi

06.06.2015 10:15 - Tiina Svensk

Kaipaatko uusia ideoita kesän grillijuhlia varten? Hedelmät piristävät perinteisiä reseptejä varmasti.      

Kesän grillijuhlat alkavat jo lähestyä, mutta oletko vielä ehtinyt keksimään uusia reseptejä vieraiden yllätykseksi? Entä jos kokeilisitkin grillata hedelmiä? Monet hedelmät toimivat grillattuina sekä pääruan lisukkeena että jälkiruuan raikastajana.

Ananas: Ananas on todennäköisesti suosituin grillattava hedelmä, ja se sopiikin loistavasti esimerkiksi kanan lisukkeeksi. Seuraavan kerran kun grillaat kanaa, kokeile olisiko ananas sinun makuusi.

Päärynä: Päärynät kannattaa nauttia grillattuina brie-juuston, rucolan ja punasipulin kanssa esimerkiksi pizzan täytteinä.

Vesimeloni: Vesimeloni sopii täydellisesti kesäisiin grillijuhliin. Tarjoile grillattua vesimelonia raikkaassa salaatissa, johon kannattaa lisätä ainakin fetajuustoa, mintunlehtiä ja oliiviöljyä - Tämä yhdistelmä vakuuttaa juhliesi vieraat takuuvarmasti.

Persikka: Persikat taipuvat grillattuina moneen. Niitä voi nauttia jälkiruokana vaniljajäätelön kanssa, sekoittaa salsan sekaan tai nauttia pihvin lisukkeena.

Banaani: Kuorruta banaanit ruokosokerilla ja grillaa ne. Halkaise banaani kahtia, pyöräytä puolikkaat sokerissa ja anna grillin hoitaa loput. Grillatut banaanit toimivat etenkin jälkiruokana vaniljajäätelön kanssa.


Lue myös: Miltä grilliherkut näyttävät maailman eri kolkissa? Herkullinen video esittelee parhaat palat

Lähde: She Finds

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat