Grillaa terveellisesti – ohjeet, joilla hedelmät muuntuvat grilliherkuiksi

Kaipaatko uusia ideoita kesän grillijuhlia varten? Hedelmät piristävät perinteisiä reseptejä varmasti.      

Julkaistu:

Kesän grillijuhlat alkavat jo lähestyä, mutta oletko vielä ehtinyt keksimään uusia reseptejä vieraiden yllätykseksi? Entä jos kokeilisitkin grillata hedelmiä? Monet hedelmät toimivat grillattuina sekä pääruan lisukkeena että jälkiruuan raikastajana.

Ananas: Ananas on todennäköisesti suosituin grillattava hedelmä, ja se sopiikin loistavasti esimerkiksi kanan lisukkeeksi. Seuraavan kerran kun grillaat kanaa, kokeile olisiko ananas sinun makuusi.

Päärynä: Päärynät kannattaa nauttia grillattuina brie-juuston, rucolan ja punasipulin kanssa esimerkiksi pizzan täytteinä.

Vesimeloni: Vesimeloni sopii täydellisesti kesäisiin grillijuhliin. Tarjoile grillattua vesimelonia raikkaassa salaatissa, johon kannattaa lisätä ainakin fetajuustoa, mintunlehtiä ja oliiviöljyä – Tämä yhdistelmä vakuuttaa juhliesi vieraat takuuvarmasti.

Persikka: Persikat taipuvat grillattuina moneen. Niitä voi nauttia jälkiruokana vaniljajäätelön kanssa, sekoittaa salsan sekaan tai nauttia pihvin lisukkeena.

Banaani: Kuorruta banaanit ruokosokerilla ja grillaa ne. Halkaise banaani kahtia, pyöräytä puolikkaat sokerissa ja anna grillin hoitaa loput. Grillatut banaanit toimivat etenkin jälkiruokana vaniljajäätelön kanssa.

Lue myös: Miltä grilliherkut näyttävät maailman eri kolkissa? Herkullinen video esittelee parhaat palat

Lähde: She Finds