Ruoka ei tartu kiinni, kun grilli valellaan oikein ennen paistamista
Yksi kasvis helpottaa huomattavasti ruuanlaittoa grillissä.
Grilliin tarttuu ruokaa laittaessa helposti osa ruuasta. Sivelemällä ritilät aluksi sipulilla, voi välttää tarttumisen sekä tähteiden rapsuttelun jälkeenpäin.
Tee näin
Lämmitä grilli normaaliin tapaan. Leikkaa sipuli puoliksi ja sivele leikatulla sivulla tarkasti koko grillin kuumat pinnat. Kun paistat ritiläosalla tämän jälkeen esimerkiksi jauhelihapihvejä, ne eivät tartu kiinni ja hajoa kappaleiksi. Kätevää!
Lue myös: Jälkiruokaa grillistä: Hunaja-ananas tarjoillaan vaniljajäätelön kera
Lähde: Skip to my Lou
Kilpailut
Uusimmat
Raision tapahtumat nostivat koirahyökkäykset keskusteluun - tätä mieltä Kennelliitto on rotukielloista
Jessica Alba otti kauden trendivärin haltuun - verkkosukkahousut kruunaavat lookin
Vantaan Kaivokselan vesitorni aidataan ennen sen purkua
Kuluvana vuonna päällystetään yhteensä yli 3 100 kilometriä maanteitä sekä kävely- ja pyöräilyväyliä
Espanja ei osallistu Euroviisuihin, jos Israel on mukana
Näytä lisää