Ruoka ei tartu kiinni, kun grilli valellaan oikein ennen paistamista
Yksi kasvis helpottaa huomattavasti ruuanlaittoa grillissä.
Grilliin tarttuu ruokaa laittaessa helposti osa ruuasta. Sivelemällä ritilät aluksi sipulilla, voi välttää tarttumisen sekä tähteiden rapsuttelun jälkeenpäin.
Tee näin
Lämmitä grilli normaaliin tapaan. Leikkaa sipuli puoliksi ja sivele leikatulla sivulla tarkasti koko grillin kuumat pinnat. Kun paistat ritiläosalla tämän jälkeen esimerkiksi jauhelihapihvejä, ne eivät tartu kiinni ja hajoa kappaleiksi. Kätevää!
Lue myös: Jälkiruokaa grillistä: Hunaja-ananas tarjoillaan vaniljajäätelön kera
Lähde: Skip to my Lou
Kilpailut
Uusimmat
Ninan rivitalokoti kylpee lehtivihreässä: "Jokaisella kasvilla on oma tarinansa ja paikkansa"
Kuinka hyvin muistat vanhat kotimaiset tv-sarjat? Testaa tietosi kiperässä visassa
Sokeritoukat ovat yleinen riesa - ammattilaisen vinkit niiden karkotukseen
Tauolle jäävä Abreu julkaisee uuden albumin - edellisestä aikaa jo kuusi vuotta
Testasimme kosteuttavia kasvovoiteita - voittajaksi nousi yllätysnimi
Näytä lisää