Ruoka ei tartu kiinni, kun grilli valellaan oikein ennen paistamista
Yksi kasvis helpottaa huomattavasti ruuanlaittoa grillissä.
Grilliin tarttuu ruokaa laittaessa helposti osa ruuasta. Sivelemällä ritilät aluksi sipulilla, voi välttää tarttumisen sekä tähteiden rapsuttelun jälkeenpäin.
Tee näin
Lämmitä grilli normaaliin tapaan. Leikkaa sipuli puoliksi ja sivele leikatulla sivulla tarkasti koko grillin kuumat pinnat. Kun paistat ritiläosalla tämän jälkeen esimerkiksi jauhelihapihvejä, ne eivät tartu kiinni ja hajoa kappaleiksi. Kätevää!
Lue myös: Jälkiruokaa grillistä: Hunaja-ananas tarjoillaan vaniljajäätelön kera
Lähde: Skip to my Lou
Kilpailut
Uusimmat
Vakavia miehiä ja nahkaan pukeutuneita naisia - seksologit haluavat laajentaa seksuaalisuuden kuvastoa
Perjantai koko vuoden salamarikkain päivä - lisää tiedossa alkuviikkoon saakka
Sinilevätilanne yhä keskikesälläkin maltillinen
Koivun siitepölykausi oli tänä vuonna poikkeuksellisen pitkä
Mies ja nainen teeskentelivät tarvitsevansa apua - anastivat ikäihmisten omaisuutta näiden asunnoista
Näytä lisää