Ruoka ei tartu kiinni, kun grilli valellaan oikein ennen paistamista
Grilliin tarttuu ruokaa laittaessa helposti osa ruuasta. Sivelemällä ritilät aluksi sipulilla, voi välttää tarttumisen sekä tähteiden rapsuttelun jälkeenpäin.
Tee näin
Lämmitä grilli normaaliin tapaan. Leikkaa sipuli puoliksi ja sivele leikatulla sivulla tarkasti koko grillin kuumat pinnat. Kun paistat ritiläosalla tämän jälkeen esimerkiksi jauhelihapihvejä, ne eivät tartu kiinni ja hajoa kappaleiksi. Kätevää!
Lue myös: Jälkiruokaa grillistä: Hunaja-ananas tarjoillaan vaniljajäätelön kera
Lähde: Skip to my Lou
Kilpailut
Uusimmat
He ovat uudet Au pairit -ohjelman osallistujat
Lumisateita tulossa edelleen laajalle alueelle - paikoin jopa 15 senttimetriä
Spekulaatiot Taylor Swiftin uuden albumin nimen taustasta käyvät kuumina
Suomalaisten kauan toivoma sovellus julkaistaan viimein ensi vuonna
Mies ja alaston ase -komediaklassikosta tehdään uusi versio - mukana myös Pamela Anderson
Näytä lisää