Ruoka ei tartu kiinni, kun grilli valellaan oikein ennen paistamista

19.06.2015 13:15 - Laura Sulkava

Yksi kasvis helpottaa huomattavasti ruuanlaittoa grillissä.

Grilliin tarttuu ruokaa laittaessa helposti osa ruuasta. Sivelemällä ritilät aluksi sipulilla, voi välttää tarttumisen sekä tähteiden rapsuttelun jälkeenpäin.

Tee näin

Lämmitä grilli normaaliin tapaan. Leikkaa sipuli puoliksi ja sivele leikatulla sivulla tarkasti koko grillin kuumat pinnat. Kun paistat ritiläosalla tämän jälkeen esimerkiksi jauhelihapihvejä, ne eivät tartu kiinni ja hajoa kappaleiksi. Kätevää!

Lue myös: Jälkiruokaa grillistä: Hunaja-ananas tarjoillaan vaniljajäätelön kera

Lähde: Skip to my Lou

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat