Ruoka ei tartu kiinni, kun grilli valellaan oikein ennen paistamista
Yksi kasvis helpottaa huomattavasti ruuanlaittoa grillissä.
Grilliin tarttuu ruokaa laittaessa helposti osa ruuasta. Sivelemällä ritilät aluksi sipulilla, voi välttää tarttumisen sekä tähteiden rapsuttelun jälkeenpäin.
Tee näin
Lämmitä grilli normaaliin tapaan. Leikkaa sipuli puoliksi ja sivele leikatulla sivulla tarkasti koko grillin kuumat pinnat. Kun paistat ritiläosalla tämän jälkeen esimerkiksi jauhelihapihvejä, ne eivät tartu kiinni ja hajoa kappaleiksi. Kätevää!
Lue myös: Jälkiruokaa grillistä: Hunaja-ananas tarjoillaan vaniljajäätelön kera
Lähde: Skip to my Lou
Kilpailut
Uusimmat
Inside Out 2 on kaikkien aikojen menestynein animaatioelokuva - peittosi vanhan hittielokuvan
Pariisin olympialaisten avajaisissa huippuluokan esiintyjät
Laajat maastopalot riehuvat sekä Kaliforniassa että Kanadassa
Kotkan Meripäivät alkaneet suhteellisen rauhaisasti - Poliisi antaa myös tärkeän muistutuksen
Obama ilmoitti tukevansa Harrisia presidentiksi
Näytä lisää