Opiskelija ei halunnut maksaa vuoraa, keksi pulmaan innovatiivisen ratkaisun: katso!

06.07.2015 20:15 - Reetta Haverinen

Moni suomalaisopiskelija olilsi taatusti valmis ostamaan Joel Weberiltä tämän pyörillä liikkuvan unelma-asunnon, joka on oikea tilaihme.  

25-vuotias teksasilainen yliopisto-opiskelija Joel Weber kyllästyi maksamaan kallista vuokraa yliopistonsa kampusalueella sijaitsevasta vuokra-asunnostaan. Pienen opiskelija-asunnon vuokra oli noin 720 euroa kuussa. Ei siis ihme, että mies ryhtyi harkitsemaan vaihtoehtoisia asumismuotoja kampuskämpälle.

Weber päätyi innovatiiviseen ratkaisuun ja rakensi itselleen pienen asunnon, joka siirtyy pyörien päällä kätevästi paikasta toiseen. Miehen koti on kaukana perinteisestä karavaanarikodista: talossa on kaksi kerrosta, kunnollinen kylpyhuone, kaasuhella ja viihtyisä sisustus.

Weber on suunnitellut asuntonsa viimeistä piirtoa myöten itse. Mies sai kuitenkin apua kotinsa kasaamiseen lähitienoon ihmisiltä. Talon rakennusmateriaalit ovat myös peräisin paikallisilta. Weberin ei ole siten tarvinnut ahertaa projektinsa kimpussa yksin.

Asunnon hinnaksi tuli noin 18 000 euroa. Kun huomioon ottaa sen, että mies voi myydä asuntonsa hyvällä hinnalla eteenpäin opiskeluidensa jälkeen, ei epäilystäkään, etteikö Weberin nykyinen asumisratkaisu olisi hänelle taloudellisesti kannattavampi kuin kampuskämpän vuokraaminen.

Alla näet kuvia Weberin asunnosta.

 

Kuvat ovat kuvakaappauksia Weberin Facebook-sivulta.

Lue myös: Kahdeksan neliön asunto on todellinen tilaihme

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat