Rentoa lomatekemistä: Ohjeet, joilla valmistat ihastuttavan leikekirjan

14.07.2015 17:15 - Senni Loikala

Leikekirjan valmistaminen on hauskaa puuhaa, kun saat keskittyä kiinnostuksen kohteidesi keräämiseen.

Tällä hetkellä sää ei houkuttele ainakaan uimarannoille, mutta mitä väliä - koska ainahan voi tehdä sisällä kerrassaan ihastuttavan leikekirjan!

Nyt netissä leviää hulvaton video, jossa vaaleanpunaisiin vaatteisiin pukeutunut Kitty-niminen nainen opastaa täydellisen leikekirjan saloihin.

Ohjeet

Kittyn mukaan ensin tulee valita leikekirjan teema, joka voi olla mitä tahansa maan ja taivaan väliltä. Jos sinua kiinnostaa esimerkiksi erilaiset hiustyylit- ja kampaukset, niin siinä voi olla oikein käypä teema leikekirjalle.

Seuraavaksi sinun tulee valita kansipaperi ja rei'ittää se. Jatka työtä koristelemalla kansi haluamallasi tavalla, käyttäen esimerkiksi tarroja, kiiltokuvia tai lehdistä leikattuja kuvia.

Jatka projektia valitsemalla leikekirjaan sivut, jotka voivat olla toinen toistaan hienompia. Sitten vain koristelet sivut samalla, kun kokoat niille kiinnostuksesi kohteita käsitteleviä juttuja, esimerkiksi tekstejä, kuvia ja erilaisia kollaaseja.

Ohjevideo kuin sketsi

Video ei kuitenkaan ole pelkkää ohjeistusta leikekirjan tekoon, sillä Kittyn vieraana on kolme "hauskan rasittavaa" ystävystä. Heidän vitsailunsa ovat viihdyttävää katsottavaa. Jos tahdot tietää, mikä saa Kittyn siemaisemaan pinkistä taskumatista ja viskomaan askartelutarvikkeita ympäriinsä, katso letkeä video alta.

Lue myös: Tyhjästä limsapullosta syntyy silitysraudan avulla upeita käsikoruja - katso ohjevideo

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat