Kuva: Fotolia

Älä ota hanskoja pois! Puhelinta voi käyttää pakkasellakin helppojen kikkojen avulla

29.01.2016 18:15 - Pauliina Jokinen

Etkö halua sormiesi jäätyvän, kun vastaat puhelimeen? Ei hätää, voit silti käyttää puhelintasi kylmälläkin.

Vain muutama päivä sitten pakkasmittari oli niin paljon miinuksen puolella, että puhelimeen vastaaminen tuntui vastenmieliseltä. Ettäkö todella ottaisin nahkatumppuni pois ja vastaisin tuntemattomaan numeroon, joka todennäköisesti on puhelinmyyjä? Tai edes parhaalle ystävälleni, kun voin soittaa hänelle takaisin päästyäni kotiin kymmenen minuutin päästä?

Älypuhelinten aikakaudella puhelimeen tai viesteihin vastaaminen matkan aikana on lähes mahdottomuus, jos pakkasta on enemmän kuin viisi astetta.

Muutamalla yksinkertaisella kikalla voit kuitenkin vastata yhteydenottoihin ilman, että sormesi pakastuvat.

Vastaa puheluun nenällä

Älypuhelimen näyttö tarvitsee ihokosketuksen ymmärtääkseen, mitä on tehtävä. Kun puhelimesi soi, voit vastata siihen helposti liuttumalla tai näpäyttämällä näyttöä nenälläsi!

Käytä kuulokkeita

Ennen uloslähtöä voit liittää kuulokkeet puhelimeesi. Muun muassa Applen puhelinmalleissa tulee mukana kuulokkeet, joiden avulla voit myös vastata tulevaan puheluun. Laita kuulokkeet korviin, pipo päähän ja hanskat käsiin. Puhelun tullessa paina volyyminäppäinten välissä olevaa nappia ja vastaat puheluun. Kätevää, eikö?

Käytä Siriä

Jos haluat lähettää viestin ottamatta hanskojasi pois kädestä, onnistuu se sanelemalla viesti. Muun muassa Applen puhelimessa on Siri-ominaisuus, jolle voi sanella haluamansa viestin. Toiminto on englanniksi.

Osta älyhanskat

Voit myös sijoittaa hanskoihin, joiden sormenpäissä on lämpötunnisteet.

Lue myös: Näytätkö väsyneeltä? Yksinkertainen kikka piristää ilmettäsi hetkessä

Lähde: Pure Wow

Kilpailut

Uusimmat