Kuva: Fotolia

Maistuisivatko kuorrutetut papuranskalaiset dipillä? Katso helppo resepti

12.04.2016 20:45 - Senni Loikala

Netissä leviää kaloritietoiselle herkuttelijalle sopiva resepti, jonka avulla valmistat helposti vihreistä pavuista "ranskanperunoita".

Tastemade julkaisi tiistaina Facebook-sivullaan ohjevideon, joka on saanut 4600 tykkäystä ja valtavasti ihastelevia kommentteja vain muutamassa tunnissa. Katso alta resepti ja ohjevideo herkullisten papuranskalaisten valmistukseen. 

Papuranskalaisiin tarvitset:

virheitä papuja

voileipäkeksejä

kaksi kananmunaa

cayannepippuria

valkosipulimaustetta

Ohjeet:

1) Leikkaa pavuista pois päät, jotka ovat olleet kiinni varressa.

2) Pistä suolakeksejä tehosekoittimeen ja anna laitteen sekoittaa ne jauhemaiseksi.

3) Kaada suolakekseistä saamasi jauhe astiaan. Kaada sekaan cayannepippuria ja valkosipulimaustetta. Sekoita.

4) Riko kaksi kananmunaa erillisessä astiassa ja vatkaa.

5) Kastele pavut kananmunaseoksessa.

6) Pyöritä papuja mausteisessa suolakeksijauheessa niin, että ne saavat kuorrutteen.

7) Pistä papuranskalaiset pellille leivinpaperin päälle. Anna paistua uunissa 220 asteessa 10-12 minuutin ajan.

Dippiin tarvitset:

Dijon-sinappia

majoneesia

hunajaa

omenaetikkaa

Ohjeet:

1) Sekoita Dijon-sinappia ja majoneesia astiassa.

2) Lisää joukkoon hunajaa ja omenasiiderietikkaa. Sekoita.

Lue myös: Viikon herkullisin resepti: Täyteläinen juustokakku on yhdistelmä kirpeää, suolaista ja makeaa

Kilpailut

Uusimmat