Kuva: Fotolia

Minne matkakohteisiin on nyt trendikästä matkustaa yksin? Katso top 10 -lista

04.07.2017 15:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Muun muassa Meksikon Cancun on nyt suuressa suosiossa yksin matkustavien keskuudessa.

Yksin matkustamisessa on puolensa. Yksin matkatessaan voi päättää täysin oman maun mukaan, mitä matkalla haluaa tehdä ja millä aikataululla. Minne sitten kannattaa matkustaa, jos yksin reissaaminen kiinnostaa?

Majoituspalvelu Airbnb on selvittänyt omien tilastojensa perusteella, mihin matkakohteisiin on nyt suosittua matkustaa yksin. Palvelu on selvittänyt, minkä kohteiden majoitusvarausten määrä kasvoi eniten vuoden 2016 aikana yksin matkustavien keskuudessa. Katso lista alta:

10. Busan, Etelä-Korea

Busan on Etelä-Korean toisiksi suurin kaupunki, joka tunnetaan rannoistaan, kuumista lähteistään ja rennosta tunnelmasta. Alueella on myös hyvät patikointimahdollisuudet.

9. Charlotte, Pohjois-Carolina, Yhdysvallat

Charlotte tunnetaan finanssialaan keskittyneenä kaupunkina, mutta siellä on myös paljon koettavaa matkustajille. Kauniissa kaupungissa kannattaa tutustua muun muassa museoihin ja ravintoloihin.

8. Mexico City, Meksiko

Meksikon pääkaupungilla ei ole kaikkein parasta mainetta, mutta yksin matkustavat eivät ole antaneet tämän olla esteenä. Kaupunki on täynnä koettavaa muun muassa historiallisten nähtävyyksien, ruoan ja yöelämän saralla.

7. Auckland, Uusi-Seelanti

Uusi-Seelanti on ainutkertainen matkakohde kauneudessaan, ja tästä kauneudesta monet yksin matkustavat nauttivat.

6. Sao Paulo, Brasilia

Jättimäinen Sao Paulo ei ehkä vaikuta kaikkein rennoimmalta matkakohteelta. Sen suosio matkailijoiden keskuudessa saattaa johtua pitkälti kaupungin upeasta ruokakulttuurista.

5. Johannesburg, Etelä-Afrikka

Etelä-Afrikan suurimmasta kaupungista on tullut varsin trendikäs matkakohde. Muun muassa muoti ja jazz ovat tämän kaupungin vetovoimatekijöitä matkailijoille.

4. Playa Del Carmen, Meksiko

Playa Del Carmen on upea rantalomakohde sinisine rantoineen ja vaaleine hiekkoineen.

3. Köln, Saksa

(kuva: Fotolia)

Kölnissä riittää nähtävää ja koettavaa erityisesti kulttuurinnälkäisille matkaajille. Eloisaa kaupunkia pidetään Saksan kulttuurillisena keskuksena.

2. Ho Chi Minh City, Vietnam

(kuva: Fotolia)

Kaupungille on tunnusomaista hektisyys ja kiireisyys. Suurkaupungin syke on houkutellut paikalle enenevissä määrin yksin matkustavia ihmisiä.

1. Cancun, Meksiko

(kuva: Fotolia)

Cancun on upea rantakohde, jossa historiannälkäiset voivat tutustua maya-kulttuurin raunioihin. Kyseinen kaupunki on nostattanut eniten suosiotaan yksin matkustavien keskuudessa Airbnb:n varaustietojen mukaan.

Lue myös: Kaipaatko uusia ja yllättäviä matkakokemuksia? Helpot vinkit, joiden avulla saat lomastasi kaiken irti

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat