Kuva: Fotolia

Suomalainen Heidi suunnitteli supertähdille asuja Los Angelesissa - paluu Suomeen oli pettymys

18.12.2017 21:45 - Henna Koste

Heidi kertoo tarinansa Cafe au lait -sarjassa.

Cafe au lait -sarjassa pureudutaan suomalaisnaisten elämään ulkomailla. Suositussa podcastissa Suomessa asuva Lilli ja Ranskassa asuva Helena istahtavat virtuaaliseen kahvipöytään eri puolilla maailmaa asuvien suomalaisten kanssa. 

Tällä kertaa vuorossa on Heidi, joka asui pitkään Kaliforniassa. Rakkaus kaupunkiin roihahti Heidin ja hänen ystävänsä reissulla. Maskeeraajana työskentelevä Heidi suuntasi matkalla tutustumiskierrokselle Universal Studiolle, jossa hän bongasi jättimäisen meikkiteltan. 

- Tänne haluan töihin. En enää kestä tehdä meikkejä vessassa, Heidi muistelee hehkuttaneensa reissukaverilleen. 

Paikka alkoi matkan aikana tuntua kodilta. Suomeen paluu vahvisti sen, että Los Angeles on hänen paikkansa. Pian maskeerauskuviot vaihtuivat enemmän vaatesuunnitteluun. Heidin silloinen mies esiintyi paljon televisiossa ja ihmiset bongasivat hänen luomuksiaan miehen yltä. Ihmisten kiinnostus heräsi. Muun muassa julkkisten stylistit innostuivat persoonallisista tuotteista. Myöhemmin Heidi suunnitteli vaatteita ja asusteita muun muassa Paris Hiltonille, Jessica Alballe ja Mariah Careylle.

Pian nainen huomasi tekevänsä töitä vain kotona kellon ympäri. Kaipuu Suomeen kasvoi. Pian hänelle tarjottiin töitä Suomesta. Tilanteet vaihtuivat nopeasti, ja pian spontaani Heidi asuikin jälleen synnyinmaassaan. Se ei kuitenkaan tuntunut myöhemmin oikealta ratkaisulta.

Kuuntele koko jakso täältä

Lataa RadioPlay ilmaiseksi täältä ja kuuntele kaikki ohjelman jaksot.

Lue myös: "Pienen välimatkan päästä synnyinmaan asiat näkee toisin" - Suomesta pois muuttaneet kertovat

Kilpailut

Uusimmat