Kuva: Shutterstock

9 matkailijan virhettä, jotka miltei jokainen on tehnyt elämänsä aikana

28.05.2018 21:45 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

Aina reissutkaan eivät mene niin kuin Strömsössä.

Pop Sugar -sivusto listasi yhdeksän turistin pahaa virhettä, joihin varmasti moni meistä on samaistunut ensimmäisten matkailureissujensa aikana. Miten on, voitko sinä samaistua näihin matkailijan virheisiin?

1. Käsimatkatavaroiden rajoitusten unohtaminen. Käsimatkatavaroihin voi helposti unohtua vesipullo, tai nestemäiset meikit voivat jäädä laittamatta minigrip-pusseihin.

2. Oletus siitä, että wifi on aina saatavissa. Tähän ei todellakaan kannata luottaa kaikkialla maailmassa, sen vuoksi hotelliakin varatessa on aina hyvä muistaa katsoa wifin saatavuus.

3. Rahan säilyttäminen paikoissa, joista ne on helppo varastaa. Ehkä oletkin joutunut joskus taskuvarkaan uhriksi ja oppinut siitä?

4. Ylipakkaaminen. Tämä on todella monen, varsinkin ensimmäisiä kertoja matkustavan, ongelma.

5. Käteisen puute. Varsinkin lentokoneessa joutuu usein maksamaan välipalansa käteisellä, jos ei omista luottokortteja. 

6. Liian pitkä odottelu pääsylippujen suhteen. Vaikka matkustaisitkin sesongin ulkopuolella, moniin turistikohteisiin on todella pitkät jonot ja liput myydään alta aika yksikön jo ennen itse päivää. Tee siis taustatutkimusta siitä, kannattaako nähtävyys-kierrokselle varata liput sittenkin ajoissa ennakkoon.

7. Liika tekeminen. Kun yrität nähdä kaiken ja juokset pää kolmantena jalkana paikasta toiseen, et oikeasti näe mitään. Muista keskittyä hetkeen.

8. Et ole tulostanut hotellin varauskirjettä ja muita tärkeitä papereita. Haluat ehkä luottaa siihen, että kaikki säilyvät puhelimessasi. Tässä tapauksessa kannattaa kuitenkin pitää huolta siitä, että puhelimessasi riittää akkua kriittisillä hetkillä.

9. Kotimaisen puhelinliittymän käyttö ulkomailla. Jos et ole tarkistanut liittymääsi ja sitä, miten sitä voi käyttää ulkomailla EU:n sisällä ja ulkopuolella, voi omasta kotimaisesta liittymän käytöstä tulla ikävä lasku ulkomailla.

Lähde: Pop Sugar

Lue myös: 8 virhettä, jotka voivat pilata pitkän lentomatkan - oletko sortunut?

Lue myös: Onko yksin matkustaminen itsekästä? Asiat jotka yksin matkustava haluaa muiden tietävän

Lue myös: Blenderi, onki ja luistimet - 13 yllättävää asiaa, jotka lentoyhtiöt hyväksyvät käsimatkatavaroihin

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat