Kuva: Splash

Cannesin elokuvajuhlat alkoivat - katso yhdeksän upeinta ja erikoisinta asua

12.05.2016 11:45 - Rea Tallgren

Cannesin elokuvajuhlat järjestetään nyt 69. kertaa.

Cannesin elokuvajuhlat keräävät aina yhteen elokuvamaailman kerman. Punaisella matolla asteli jälleen kerran toinen toistaan lahjakkaampia näyttelijöitä, jotka olivat myös laittautuneet toinen toistaan upeammiksi. 

Kokosimme alle yhdeksän asua, jotka olivat joko illan upeimpia tai persoonallisimpia. 

Muun muassa Hämähäkkimies-elokuvista tuttu Kirsten Dunst saapui gaalaan hennon roosan värisessä iltapuvussa, jonka yksityiskohtina huomion veivät punaiset, isot kukkakoristeet. Vaikka mekko saattaa paperilla kuulostaa mummolan verhoilta, näytti se vaalean näyttelijäkaunottaren, 34, päällä kertakaikkisen upealta. Tumma silmämeikki ja yksinkertainen kampaus viimeistelivät yhden illan kuvatuimmista lookeista. 

(kuva: AOP)

Mallina uraa luova Bella Hadid, 19, oli pukeutunut kullan- ja nudensävyissä hohtavaan iltapuku-unelmaan, joka korosti hänen hoikkaa varttaan. Mielenkiintoinen leikkaus, yksinkertaiset korut ja tiukasti taakse vedetty poninhäntä antoivat mekolle sen ansaitseman huomion. 

(kuva: AOP)

Muun muassa Interstellar-elokuvasta tuttu Jessica Chastain, 39,  saapui punaiselle matolle raikkaankeltaisessa mekossa. Chastain erottui joukosta paitsi mekkonsa värivalinnan, myös rennon kampauksensa ansioista. Mekko korosti Chastainin suunnattoman kapeaa vyötäröä ja kauniin kokonaisuuden kruunasi aito hymy. 

(kuva: AOP)

Muun muassa Transformers - Age of Extinction -elokuvasta tuttu Li Bingbing, 43, sai kameravalot laulamaan mustavalkoisessa mekossaan, jonka laahus sai kaikkien muiden mekkojen laahukset kalpenemaan. Pienikokoinen Bingbing kantoi näyttävän asunsa kauniisti. 

(kuva: AOP)

Ranskalainen näyttelijäkaunotar Alice Taglioni oli valinnut päälleen erikoisen asun. Kesäinen asu ei välttämättä olisi sopinut kaikille, mutta Taglioni kantoi sen kauniisti. Muun muassa Cash-elokuvasta tuttu 39-vuotias kaunotar erottui varmasti joukosta 178-senttisen vartensa ja persoonallisen asunsa takia. 

(kuva: AOP)

Saksalainen näyttelijäkaunotar Emilia Schuele, 23, oli valinnut päälleen hennon vaaleanpunaisen iltapuvun, jonka muoviselta näyttävä korsettiyläosa keräsi katseita. Schuelen asu jakoi varmasti mielipiteitä. 

(kuva: AOP)

Eva Longoria, 41, edusti vaaleassa, paitamaisessa yläosassa ja valkoisessa hameessa, jossa oli myös näyttävä laahus. Longorian asu ei ollut illan juhlavampia, mutta 157-senttinen tähti kantoi sen kauniisti. 

(kuva: AOP)

Israelilainen seurapiirikaunotar Hofit Golan saapui juhlaan nudenväriä ja mustaa dramaattisesti yhdistelevässä mekossa, joka taatusti käänsi katseita. Mallina ja tv-juontajanakin toimiva Golan oli jakanut kuvan mekosta myös Instagramissaan, jossa asu oli kerännyt paljon kehuja. 

(kuva: AOP)

Kilpailut

Uusimmat