Kuva: Fotolia

Uutuusrintsikat jättävät "sivutissit" näkyville - kuuma yhdistelmä kesätopin kanssa?

23.05.2016 17:45 - Senni Loikala

Rintaliivimuodissa puhaltavat nyt uudet tuulet.

"Sivutissillä" tarkoitetaan tyyliä, jossa naisen rinta jää sivulta paljaaksi. Kyseinen tyyli ei luonnistu tavalliset rintaliivit päällä, vaan liivit pitäisi jättää kokonaan pois, tai käyttää "fileiksi" kutsuttuja silikonirintaliivejä. Tällöin rintavarustus ei luonnollisesti saa samanlaista tukea, kuin mitä perinteiset rintaliivit etumukselle antavat.

Nyt pulmaan on kehitetty ratkaisu, nimittäin rintaliivit, jotka jättävät "sivutissin" näkyville. Kyseessä on bralette-malliset liivit, joissa olkaimet ovat paksut ja etumuksessa on reilusti kangasta, eli liivit eivät ole antavat edestäpäin katsottuna. Poikkeuksena muihin bralette-liiveihin uudessa mallissa on, että leikkaus jättää rinnat sivuilta näkyville.

Katso alta, miltä aivan uudenlaiset rintaliivit näyttävät. 

(kuva: ASOS-verkkokauppa)

Monet julkisuuden henkilöt ovat edustaneet asuissa, jotka ovat jättäneet "sivutissin" näkyville. Tyyli sopii niin juhlaan kuin arkeenkin, ja uusia liivejä voisi käyttää esimerkiksi kesätoppien kanssa. Katso alta kuvat tähdistä, jotka ovat kyseistä tyyliä kokeilleet.

Ciara

(kuva: AOP)

Kate Mara

(kuva: AOP)

Jennifer Lawrence

(kuva: AOP)

Bella Hadid

(kuva: AOP)

Rita Ora

(kuva: AOP)

Uutisoimme huhtikuun lopulla toisesta erikoisesta rintaliivitrendistä. Kyseessä olivat liivit, jotka jättävät rinnat alhaalta paljaaksi. Pääset katsomaan kuvat tästä.

Kilpailut

Uusimmat