Kuva: Senja Rapila

Eicca Toppinen paljastaa ihailtujen hiustensa salaisuuden: Moshaamista ja raakaa repimistä

04.08.2016 15:15 - Iiro Myllymäki

Apocalyptica-muusikko on kampaajansa ohjeistamana oppinut käyttämään laadukkaita hiustenhoitoaineita.

Apocalyptica-yhtyeen Eicca Toppista, 40, ihaillaan paitsi sellonsoittotaidoistaan, myös pitkistä, kauniisti laskeutuvista vaaleista hiuksistaan. Voice.fi kysyi Toppiselta, miten hän pitää hiuksistaan huolta.

- Moshaaminen tunnetusti tekee hyvää hiuksille, ja keikkojen jälkeen, kun hiukset ovat takussa, niin raaka repiminen, Toppinen naurahtaa mutta täydentää vastaustaan totisemmin.

Mies käy muutaman kuukauden välein kampaajalla, joka tekee ”jonkun hoidon” ja tarvittaessa kohentaa väriä. Toppinen on kampaajansa ”pakottamana” alkanut käyttää Sebastian-merkin shampoota ja hoitoainetta. Aiemmin hiukset pysyivät hyvässä kunnossa ilman sen erityisempiä aineita.

- Kun en käyttänyt mitään aineita, minulla oli paljon paksumpi ja hienompi tukka. Mutta ikä tekee tehtävänsä. Kun on 40 mittarissa, pää alkaa juiceentumaan. En kylläkään kaljuunnu, mutta välillä huomaa tukan ohentuvan, Toppinen sanoo viitaten Juice Leskiseen, joka ei hiuksillaan koreillut.

(kuva: Senja Rapila)

Iän lisäksi Toppinen on huomannut elintapojen vaikuttavan tukan kulloiseenkin kuntoon.

- Kun on stressiä ja huonot elintavat, hiukset tuntuvat ohkaisemmilta. Kun on elintavat paremmassa kondiksessa, ne tuntuvat paksummilta.

Lue myös: Eicca Toppinen listaa: Viisi kaikkien aikojen parasta biisiä

Lue myös: Apocalyptican Eicca Toppinen: "Häkellyttävää, että bändimme on edelleen olemassa"

Kilpailut

Uusimmat