Kuva: Fotolia

2 sekunnin niksi helpottaa meikkivoiteen ostamista - vaatii vain vilkaisun ranteeseen

25.10.2016 19:45 - Reija Saarinen

Meikkivoidesävyn valitseminen ei koskaan ole ollut yhtä helppoa.

Jokainen nainen, joka on joskus ostanut meikkivoidetta tietää, että oikean sävyn löytäminen saattaa toisinaan olla työn takana. Iloinen uutinen on kuitenkin se, että parhaimmillaan avun saa kahdessa sekunnissa.

She Finds -sivuston mukaan sävyn etsiminen helpottuu, kun kurkkaa rannettaan. Jos ranteessa näkyvät verisuonet ovat vihreän oliivin sävyisiä, on ihosi lämpimän sävyinen. Jos taas suonet ovat enemmänkin siniset, on sinulla pinkkiin vivahtava ihon sävy. Jos taas sinulla on molemmat edellä mainituista, kannattaa sinun panostaa neutraaleihin sävyihin.

Ihmisen, jonka ihon sävy taittuu lämpöiseen, kannattaa valita itselleen meikkivoide, joka taittuu kultaan tai keltaiseen. Viileän ihon sävyn omaavan sen sijaan tulee valita tuote, joka taittuu hieman siniseen tai pinkkiin. Jos taas sävy on neutraali, kannattaa kokeilla jotain kahden edellä mainitun väliltä, kuten nudea tai ivorya.

Paras paikka meikkivoiteen testaamiseen on leukalinja, sillä siinä liian tumman ja vaalean meikkivoiteen eron huomaa parhaiten. Heitä siis leukalinjaan kolmea eri sävyistä meikkivoidetta ja valitse se, joka näyttää huomaamattomimmalta.

Lue myös: Oikean sävyinen meikkivoide hakusessa? Suomalainen meikkitaiteilija neuvoo, miten vältät perusmokat

Lähde: She Finds

Kilpailut

Uusimmat