Kuva: Fotolia

Hajuvesi toimii parhaiten navassasi - monet maailmantähdet hurahtivat kikkaan

31.10.2016 21:45 - Senni Loikala

Kohdalla on väliä, kun suihkautat hajuvettä kehoosi. Navasta tuoksu leviää ympärillesi hiljalleen, kun vatsan seudulle tulee lämpöä.

Suurin osa ihmisistä sipaisee hajuvettä ranteisiin tai kaulaan. Koska nämä ovat kohtia, joissa myös pulssi tuntuu, tulee näihin kohtiin hieman tavallista enemmän lämpöä, joka voi vahvistaa hajuveden tuoksua.

The Huffington Post uutisoi, ettei valtaosa ihmisistä tiedä yhtä parasta kohtaa vartalossa, johon hajuvettä kannattaisi lisätä. Ensi kerralla, kun lisäät hajuvettä, kannattaa sinun pistää sitä napaasi.

Asiantuntijoiden mukaan hajuvettä kannattaa laittaa napaan, koska se on jo muotonsa puolesta kuin suunniteltu hajuvedelle. Lisäksi navan alue myös lämpenee helposti, jolloin tuoksu leviää ympärillesi hiljalleen ja säilyy tavallista pidempään.

Julkkikset käyttävät niksiä

Lehden mukaan kyseinen hajuvesikikka on useiden julkisuuden henkilöiden tiedossa. Taru sormusten herrasta -elokuvista tuttu näyttelijätähti Liv Tyler on paljastanut Gloss-lehdelle tämän kikan käyttäjäksi.

- Pistän hajuvettä hieman sormenpäihini ja sipaisen niillä käsiini ja napaani. Isäni opetti minulle, että kun pistät hajuvettä paikkoihin, jotka lämpenevät, tuoksu säilyy paremmin, Tyler kommentoi.

Lisäksi brasilialaisen huippumallin Adriana Liman tiedetään vannovan kyseisen hajuvesikikan nimeen.

Napa ei ole ainoa yllättävä paikka, jonne hajuvettä kannattaa pistää. Sen lisäksi polvien takana oleva alue on loistavaa seutua tuoksulle.

Lue myös: Suomalaismiehet valitsivat sokkotestillä naisten parhaat hajuvedet - katso hulvattomat kommentit

Lähde: The Huffington Post

Uusimmat