Kuva: Instagram/Anna Leconte

Pillifarkut jäävät historiaan - uusi trendi löytyy kohta kaikkien muotitietoisten päältä

27.11.2016 22:15 - Rea Tallgren

Trendsetterit tiesivät sen jo muutama kuukausi sitten, mutta viimeistään nyt kaikki sen jo näkevät: pillifarkut tulevat väistymään uuden, kahdeksankymmentälukua henkivän trendin tieltä.

Independentin mukaan pillifarkut ovat nyt auttamattomasti menneen talven lumia. Pillifarkut on sivuutettu äitifarkuilla, eli mom jeanseilla. Mom jeanseissa on korkea vyötärö ja ne ovat vaaleampaa denimiä. Lahkeet ovat hieman tavallista lyhyemmät. 

Kyseinen farkkumalli alkoi eksyä maailmantähtien päälle muutama kuukausi sitten ja nyt se on jo kaikkien bloggareiden ja muoti-ikonien vaatehuoneiden vakioelementti. 

Independent uutisoi, että esimerkiksi suosittu net-a-porter -nettikauppa joutuu jatkuvasti päivittämään varastojaan - ja väliaikoina myymään asiakkaille ”ei oota" kalliiden äitifarkkujen osalta - vaikka niiden hinta onkin yli 800 euroa housuilta. Samaa viestittää verkkokauppa ASOS, joka kertoo myyneensä mom jeanseja jo 12 000 kappaletta - ja tuohonkin lukuun lasketaan vain yksi malli, joka on kaupan selvästi suosituin. 

Kokosimme alle tyyliin suoraan iskeviä mom jeanseja. Valitse oma suosikkisi. Muistathan, että kyseisen mallisia housuja löytyy myös kirpputoreilta, joten varsinkin budjetin ollessa tiukka, kannattaa ehdottomasti vierailla myös niissä. 

Farleigh-farkut, noin 38 euroa, Asos.com

(kuva: Asos)

Korkeavyötäröiset ja harmaat mammafarkut, 39,95e, Zara. 

(kuva: Zara)

Topshopin Moto Dark Blue Mom Jeans, 69,95e, Nelly.com

(kuva: Nelly.com)

Lue myös: Tee vanhoista farkuistasi trendikäs choker-kaulakoru ja muuta mukavaa - katso ohjevideo

Lue myös: Enemmistö asettaisi farkkujen käyttämisen yläikärajaksi 53 vuotta - mitä mieltä sinä olet?

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat