Miehetkin meikkaavat - 8 Instagram-tähteä, joilta naisetkin voivat ottaa oppia

01.01.2017 18:15 - Iiro Myllymäki

Nämä miehet osoittavat, että meikkaaminen ei ole vain naisten yksinoikeus.

Sosiaalinen media on todellinen aarreaitta kauneudenhoidosta kiinnostuneille ihmisille. Netistä löytyy meikkausvinkkejä jokaiseen mahdolliseen tyyliin, ja kauneusbloggaajat keräävät itselleen miljoonia uskollisia seuraajia.

Myös miehet jakavat sosiaalisessa mediassa meikkausvinkkejään. Teen Vogue esittelee kahdeksan miespuolista kauneussomettajaa, joiden Instagram-suosio luultavasti vain kasvaa vuonna 2017:


Ryan Potter

- Mikään look ei ole valmis ilman tekoripsiä, Potter on sanonut.

Mies on julkaissut Instagram-kuvien lisäksi myös meikkitutoriaaleja YouTubeen.

Malik Alain

Mallina työskentelevällä Alainilla on yli 12 000 seuraajaa Instagramissa. Teen Vogue uumoilee, että miehen kauniiden kasvokuvien salaisuus piilee tarkkaan suunnitellussa ihonhoidossa.

Desire Marea

Eteläafrikkalainen taiteilija ihastuttaa Instagramissa meikatuilla kasvoillaan ja taitavalla asusteiden käytöllään.

Arieh Jacob

Vasta 14-vuotias Jacob todella tietää, miten värikkyyttä voi käyttää hyväksi meikkaamisessa. Nuorukaisella on peräti 120 000 Instagram-seuraajaa.

Inés Aaliyah

Meikkitaiteilija julkaisee Instagramissa enimmäkseen kuvia meikkaamistaan malleista, mutta joissain kuvissa hän näyttää seuraajilleen myös omat kasvomeikkinsä.

Ben J. Pierce

Pierce on suosittu tubettaja, joka Instagram-tilinsä perusteella hallitsee niin meikatut kuin luonnollisemmatkin lookit. Pierce on myös laulaja, joka on juuri julkaissut ensisinglensä.

Jack Emory

Emory tunnetaan parhaiten Instagramiin lataamastaan ”Blend the Hate Away” -videosta. Videolla hän kirjoitti kasvoilleen haukkumasanoja vaalealla ja tummalla korostusvärillä ja lopuksi häivytti sanat iholleen.

Marcelo Gutierrez

Meikkitaiteilija Gutierrez on työskennellyt kauneusalan huippujen kanssa ja ollut mukana muun muassa Marc Jacobsin kampanjassa.

Lue myös: Haluatko meikata itsellesi suuremman näköiset silmät? Ammattimeikkaaja paljastaa niksit

Lähde: Teen Vogue

Kilpailut

Uusimmat