Kuva: Fotolia

Suomalaismeikkaaja vinkkaa: Tuotteet, jotka kannattaa hankkia meikkipussiin

27.01.2017 15:15 - Reija Saarinen

Mariela Sarkiman mukaan kolmella tuotteella pääsee jo pitkälle.

Meikkipussia ei todellakaan tarvitse täyttää äärimmilleen. Oikeastaan riittää muutama luottotuote, joilla voi loihtia perinteisen meikin missä ja milloin vain.

Lumenen meikkilähettilään, Mariela Sarkiman mukaan on olemassa kolme sellaista tuotetta, jotka kannattaa meikkipussiin hankkia tänä keväänä. Niiden avulla jokainen voi loihtia itselleen valoisaan kauteen sopivan meikin.

- Kannattaa hankkia valopisaroita, sillä niillä saa luotua sen kuulauden ihoon. Niiden lisäksi kannattaa hankkia joku raikas huulipuna, joko mattana tai kiiltävänä. Tärkeintä on voimakas sävy, jonka avulla voi peittää vaikka väsymyksen merkit. Pinkki esimerkiksi on hyvä valinta.

- Myös kulmavaha kannattaa hankkia. Sen avulla saa vahvat kulmat pysymään aisoissa ja vaaleisiin kulmiin sillä saa väriä, kun valitsee sellaisen missä on kevyt sävy, Sarkima toteaa.

Myös hyvä pohjustusaine eli primeri kannattaa hankkia, viimeistään kesällä. Se auttaa pitämään meikkipohjan kauniin kuumanakin kesäpäivänä.

- Kesällä meikki pysyy hyvin, kun pohjustaa hyvin. Kannattaa myös laittaa pieni meikkisuoja eli pohja, jossa on pigmenttiä, mutta ei ole paksu. Esimerkiksi CC-voide on tähän täydellinen.

Lue myös: Uskomattoman kaunis smoky eyes -meikki syntyy muutaman tuotteen avulla - katso

Kilpailut

Uusimmat