Kuva: Fotolia

Naiset hurahtivat kahteen uuteen meikkitrendiin - sopivatko tyyliisi?

06.06.2017 11:15 - Senni Loikala

Toinen trendeistä on erityisen suloinen sydän -ja tähtikuvioineen. Vai ihastutko enemmän vihreän katseen voimaan?

Esittelemme alla kaksi tuoretta meikkitrendiä, jotka ovat tällä hetkellä suosittuja Instagramissa. Sopiiko jompikumpi meikkitrendeistä omaan lookiisi?

Trendi 1) Tähdet ja sydämet silmien lähellä

Instagramissa on noussut suosituksi meikkitrendi, jota varten tarvitset pieniä sydämen- tai tähdenmuotoisia tarroja. Kun kiinnität yhden tai useamman tarran silmiesi lähelle ja lisäät tarran ympärille luomiväriä, saat herttaiselta näyttävän lookin ottaessasi tarrat pois.

Alla olevassa meikkityylissä silmän ulkonurkassa oleva sydän on saatu lisäämällä valkoista luomiväriä tarran ympärille ja sitten poistamalla tarra. Alaripsien alapuolella oleva sydän on puolestaan ilmeisesti piirretty itse, tai saatu piirtämällä sydämen ääriviivat tarran reunoja mukaillen, sitten poistamalla tarra ja "täyttämällä" ääriviivojen sisäpuolelle jäänyt alue meikillä.

Jos kuva ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Jos kuva ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Trendi 2: Vihreä luomiväri

Allure ja monet muut ulkomaiset muoti -ja kauneusuutisiin keskittyneet mediat uutisoivat, että vihräästä luomiväristä on tullut hiljattain erittäin suosittu Instagramissa.

Kyseisen meikkitrendin kokeilemiseen ei ole mitään tiettyä kaavaa, kunhan luomiltasi löytyy vihreää. Voit lisätä vihreää luomiväriä esimerkiksi pelkästään ylä- tai alaluomelle tai kokeilla trendikästä meikkityyliä, jossa kulmakarvojen alle meikataan hieman kulmakarvojen muotoa mukaileva paksuhko juova. Katso tyylinäyte jälkimmäisestä alta.

Jos kuva ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Katso alta muutama muu kuva trendikkään vihreästä silmämeikistä.

Jos kuva ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Jos päivitys ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Viimeistele kesätyylisi upeilla asusteilla! Katso vinkit kuvineen tästä.

Kilpailut

Uusimmat