Kuva: Fotolia

Tuleva miesten muoti tyrmättiin täysin sosiaalisessa mediassa: "Epätoivoista ja säälittävää" - katso

07.06.2017 15:45 - Rea Tallgren / rea.tallgren@bauermedia.fi

Opiskelijanäytöksessä nähty näkemys miesten tulevasta muodista ei uponnut tavallisiin tallaajiin. Nahkashortsit ja sukkahoususukat olivat monille liikaa.

Lontoossa sijaitsevassa arvostetussa korkeakoulussa on jälleen esitetty muotilinjan opiskelijoiden lopputöinään tekemiään mallistoja. Yksi näytöksessä nähdyistä asuista on noussut nettihitiksi - mutta ei positiivisessa mielessä. 

Kuva on julkaistu muotisivulla Facebookissa ja siellä se on kerännyt hurjan määrän ihmetteleviä ja kriittisiä kommentteja. 

"Tämä näyttää siltä kuin opiskelija olisi herännyt aamulla ja tajunnut, että hänellähän piti olla näytöksessä jotain, mitä esittää", kirjoitti yksi ja sanoi sitten suunnittelijan käyneen läpi vanhempiensa ja veljensä vaatekaapin ja tehneen niistä kyseisen yhdistelmän. 

Toisen mukaan kyseinen asu ei enää ollut edes hauska, vaan "suorastaan epätoivoinen ja säälittävä". Kyseinen kommentti oli kerännyt yli 4000 tykkäystä. 

Yksi kommentoijista kehuu mallia.

"Se, että hän pystyi kävelemään tuossa asussa pokalla catwalkin päästä päähän, on ihailtavaa. Voima on hänen kanssaan", kommentoija sanoi Star Warsiin viitaten. Kyseinen kommentti oli myöskin saanut tuhansia tykkäyksiä. 

On asu silti kerännyt tykkäyksiäkin. Niitä kuvan alle on kertynyt yli 5000. On myös syytä muistaa, ettei näytösasujen välttämättä ollut tarkoituskaan edustaa niin sanottua "katumuotia", vaan suunnittelijan omaa, taiteellista näkemystä.

Katso kuva asusta alta, tai jos se ei näy, tästä

Lue myös: Miesten läpinäkyvät pitsiasut saapuvat katukuvaan - eivät sovi ujoille, katso

Kilpailut

Uusimmat