Kuva: Splash

Julkkisten ihonhoitorutiinit hämmentävät: Kasvoille hierotaan linnunkakkaa ja istukkavoidetta

01.07.2017 20:15 - Tiina Svensk

Kuuluisuuksilla on varaa huolehtia hipiästään mitä erikoisimmilla keinoilla.

Monilla kasvojen hoito vaatii muutakin kuin päivittäistä puhdistamista ja satunnaisia kosmetologikäyntejä. Jos on varaa huolehtia ulkonäöstään ja paineet näyttää hyvältä ovat korkeat, on varmasti valmis kokeilemaan mitä erikoisempia keinoja.

Cosmopolitan jakoi hollywood-tähtien erikoisimmat ihonhoitorutiinit. Haluaisitko sinä kokeilla jotain seuraavista?

1. Linnunkakkaa kasvoille: Huippumalli Victoria Beckham matkusti Japaniin ja huomasi, kuinka jokaisen iho näytti siellä uskomattoman hyvältä. Beckham halusi itselleen täysin saman hoidon kuin paikalliset naiset, kertoo Cosmopolitan. Siten Beckham päätyi käyttämään satakielen ulosteesta tehtyä kasvohoitoa.

2. Infrapunasauna pelastaa: Jennifer Aniston vannoo infrapunasaunan nimeen omassa ihonhoitorutiinissaan. Saunan säteily vaikuttaa hänen mukaansa solutasolla, jolloin iho todellakin puhdistuu tehokkaasti kaikista kuona-aineista.

3. Valtava määrä vettä: Vedenjuonti on vanha keino pitää huolta ihosta. Yleinen ohjeistus on ainakin kaksi litraa vettä vuorokaudessa, mutta jotkut nostavat määrää huomattavasti kauniin ihon toivossa. Näyttelijä ja entinen malli Gabrielle Union kertoo hörppivänsä vettä jopa neljä litraa päivässä, jotta ihon hehku pysyisi yllä.

4. Vampyyri-toimenpide: Kim Kardashian on tunnettu virheettömistä selfiekuvistaan, mutta täydellinen iho vaatii todella työtä. Erikoisin toimenpide, jonka nainen on kasvoilleen tehnyt, lienee vampyyrihoito: siinä henkilön kasvoihin piikitetään hänen omasta verestään tehtyä ainetta, joka luo kasvoille kasvojenkohotuksen.

5. Ampiaiset hoitavat ihon: Joskus kauneuden vuoksi täytyy kärsiä, ja Gwyneth Paltrow tietää sen. Paltrow hoitaa kasvojaan omien sanojensa mukaan tuhansia vuosia vanhalla hoitorutiinilla, missä ampiaiset pistävät hänen ihoaan. Paltrow'n mukaan ihmiset ovat käyttäneet keinoa tulehdustilojen alentamiseen ja vuosia.

6. Istukkanaamio nuorentaa: Jos on todella valmis tekemään kaikkensa näyttääkseen nuorelta myös synnytyksen jälkeen, voi mallia ottaa näyttelijä  Eva Longoriasta. Hän käyttää säännöllisesti istukasta tehtyä kasvovoidetta iholleen. Istukan uskotaan lisäävän kollageenin tuotantoa ja tekevän ihosta elastisemman.

Lue myös: Haluatko nopeasti kasvot hoikemman näköisiksi? Kokeile kahta tehokasta keinoa

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat