Kuva: Fotolia

Oudot kauneuskeinot, joihin jokainen meistä sortuu ajoittain - Lue hauska listaus

15.07.2017 21:15 - Tiina Svensk - Luettu 2 681 kertaa

Millaisia kauneusniksejä sinä kokeilet, kun kukaan ei ole näkemässä?

Jokainen varmasti tietää, millaiset ihonhoitorutiinit pitävät hipiän hyvässä kunnossa. Säännöllisten hoitorutiineiden lisäksi monet ovat kuitenkin valmiita kokeilemaan erikoisempiakin keinoja - joita ei välttämättä haluaisi jakaa muille. Cosmopolitan -sivustolle koottu listaus paljastaa huvittavat kauneuskeinot, joita moni on varmasti kokeillut paremman ulkonäön toivossa:

1. Lakkaat vanhojen lakkojen päälle: Oletko joskus kokenut vanhojen lakkojen poistamisen liian työlääksi? Vaikka luulisit, että vanhojen lakkojen päälle sipaistu uusi kynsilakka olisi tarpeeksi peittävä, olet todennäköisesti ollut väärässä - ja se on näkynyt lopputuloksessa.

2. Vahaat vatsakarvoja: Tai muita erikoisia kehonosia, joista haluat poistaa ylimääräiset karvat.

3. Käytät deodoranttia reisiin: Oletko sipaissut reisien sisäpinnoille deodoranttia, jotta ne eivät hankaisi yhteen hellesäällä? Keino voi olla erikoinen, mutta se toimii!

4. Hoidat mustapäitä pakkomielteisesti: Olet varmasti joskus sortunut puristelemaan mustapäitä peilin edessä siinä toivossa, että ne katoaisivat nopeammin. Sen sijaan, että yrittäisit pakkomielteisesti poistaa niitä kasvoiltasi, kannattaa keskittyä hyvään ihonhoitorutiiniin.

5. Nypit sisäänkasvaneita karvoja: Vaikka tietäisit, ettei tapa ole lainkaan järkevä ja voi jopa pahentaa ongelmaa, haluat jostain syystä napata karvan pois.

6. Tukahdutat finnit hammastahnalla: Jokainen meistä tietää varmasti tässä vaiheessa, ettei hammastahnan käyttö finnienhoidossa ole lainkaan kannattavaa - mutta silti odotamme ihmetuloksia hammastahnapilkkujen avulla.

7. Liioittelu itseruskettavan kanssa: Haluatko näyttää ruskettuneelta heti, kun keväänaurinko nousee taivaalle ensimmäistä kertaa? Itseruskettavaa kannattaa levittää ohjeiden mukaan, sillä liioittelu johtaa yleensä vain epäsiistiin tai raidalliseen lopputulokseen.

Lue myös: Olut on hyväksi myös kauneudenhoidossa: Tee itse kasvohoito, joka nujertaa näpyt

Lue myös: Banaania voi käyttää myös kauneudenhoidossa - katso helpot ihonhoito-ohjeet

Lue myös: Helli ihoasi: Luonnon omat kauneudenhoitotuotteet löytyvät keittiöstäsi

Lähde: Cosmopolitan

Arvostele artikkeli

Uusimmat