Kuva: Fotolia

Haaveiletko täyteläisemmistä huulista? Listasimme 5 vinkkiä

29.07.2017 08:45 - Katariina Auvinen

Saat suuremmat huulet ilman pelottavia piikkejä vain pienellä vaivalla.

Oletko tuskastellut omien huuliesi kanssa? Haluaisit ehkä niiden olevan täyteläisemmät tai vastaavasti hieman suuremmat. Nyt se on pienellä vaivalla mahdollista, koska PureWow-julkaisu on listannut täsmävinkit juuri pienille huulille. 

Kuori huulet
Huulten kuoriminen vilkastuttaa verenkiertoa, joka osaltaan hieman turvottaa huulia ja saa ne siten näyttämään täyteläisemmiltä. Kuivat huulet myös näyttävät valjummilta ja pienemmiltä, joten kuoriminen kannattaa joka tapauksessa ennen huulimeikin levittämistä. 

Käytä huuliöljyä
Huuliöljy on kuin huulirasva, mutta saat tuloksia tuplasti nopeammin. Öljy kosteuttaa ja hoitaa huulia. Öljyä löytyy joko värillisenä tai värittömänä versiona. Voit siis käyttää sitä sellaisenaan tai vastaavasti huulipunan päällä. Öljymäinen koostumus antaa huulille kiiltoa saaden ne näyttämään täyteläisemmiltä. 

Korosta kirkkaalla punalla
Vaikka olisit epävarma omista huulistasi ja pitäisit niitä pieninä, kannattaa panostaa kunnon punasävyyn. Nuden sävyt sekä muut hailakat värit saavat huulet näyttämään vielä pienemmiltä. Sen sijaan punainen sävy erottaa huulet kasvoista ja korostaa niitä. 

Jos kuitenkin päädyt pastellisävyyn, levitä kiiltoa päälle
Jos punainen sävy ei kuitenkaan ole lempisävysi, niin ammattilaiset kehottavat lisäämään pastellisävyisten huulten päälle kiiltoa. Kiiltoa ei tarvitse lisätä koko alueelle vain ainoastaan ylähuulen keskelle amorinkaaren alle sekä alahuulen keskelle. Näin luot illuusion isommista huulista. 

Korosta amorinkaarta
Ylähuulen keskikohdan korostaminen vaalealla sävyllä, saa huulet näyttämään isommilta. Voit esimerkiksi lisätä vaaleaa korostuväriä amorinkaaren keskikohtaan. Samoin voit tehdä alahuulen keskirajan tuntumaan. Sen jälkeen lisäät vain huulipunaa ja täydellinen illuusio on valmis. 

Lue myös: Huuliin lisätään nyt pieni, mutta näyttävä yksityiskohta - katso esimerkit ja kokeile itse

Lähde: PureWow

Kilpailut

Uusimmat