Kuva: Fotolia

Volyymia huulille ilman täyteaineita? 3D-pigmentointi ei muuta huulten muotoa

11.09.2017 11:15 - Henna Koste

Yhä useampi haluaa jo valmiiksi ehostetun näköiset kasvot.

Vaikka moni nainen on vähentänyt meikkaamista, se ei tarkoita, etteikö kauneuteen panostettaisi. Päinvastoin: moni ottaa ammattilaisella itselleen kynnet, ripset, huulet tai kulmat kestona. Lähes kaiken voi tehdä kauneuden ammattilaisen pakeilla niin, että heti herätessä näyttää liki edustuskelpoiselta.

Kauneusalan yrittäjä, KakkoBrowsin Annika Kakko tietää, että ”semi-permanent make-up” on kehittynyt huomattavasti.

- Kaikesta saa tehtyä jo todella luonnollisen näköistä. Uskon, että tämä vain yleistyy, koska ihmiset ovat niin kiireisiä ja mukavuuden haluisia. He haluavat näyttää kauniilta mahdollisimman luonnollisella tavalla, Kakko perustelee.

Tämän vuoden kauneustermi on microblading. Tekniikalla tehdyt luonnollisen näköiset kulmakarvat ovat useiden naisten suosiossa. Myös huulia halutaan korostaa. Monelle täyteaineet eivät kuitenkaan ole vaihtoehto. Huulten 3D-pigmentoinnilla rajataan huulet hieman yli oman huulirajan nudesävyllä. 

- Tekniikalla saadaan huulet näyttämään suuremmilta ilman muodon muuttamista, Kakko kuvailee.

3D-tekniikka on eri asia kuin kestopigmentointi.

- Neula, jolla huulet rajataan, on erittäin ohut. Rajaus häivytetään sisäänpäin, joka jättää lopputuloksen luonnolliseksi, Kakko selventää.

Ensimmäisestä käsittelykerrasta huulet vahvistetaan uudelleen kuukauden kuluttua. 3D-pigmentointi kestää huulilla pari vuotta.

Lue myös: Microblading-kulmat ovat nyt supersuosittuja - mitä toimeenpiteessä tehdään?

Kilpailut

Uusimmat