Kuva: AOP

Etkö halua vielä paljastaa raskauttasi? Stylistit antavat parhaat tärpit vatsan piilottamiseen

12.09.2017 22:15 - Henna Koste

Raskausaika tuo haasteita pukeutumiseen.

Moni haluaa pitää raskausuutisen omana tietonaan ensimmäisten kuukausien aikana. Housujen napit eivät välttämättä enää mene kiinni ja toisaalta lyhyet paidan paljastaisivat äitiyshousujen leveän resorin. Stylistit Samantha Silver ja Gemma Rose Breger antavat parhaat vinkkinsä, kuinka raskausvatsan saa pysymään piilossa.

Raidat

Yksiväriset raidat ovat tällä hetkellä iso trendi. Ne eivät itse asiassa mene koskaan pois muodista. Näyttävät raidat varastavat huomion, ja pystyraidat saavat aikaan pidemmän illuusion. Raita toimii sekä ylä- tai alaosassa. Hillityissä väreissä se soveltuu myös kokoasuun.

(kuva: AOP)

Pitkät leikkaukset

Pitkät linjat vievät huomion pois vatsastasi. Pitkät bleiserit ovat mainio vaihtoehto toimistotyyliin. Kauppojen hyllyt notkuvat syksyn neuleista, jotka ovat rennomman pukeutujan valinta. Myös kesän hittivaate kimono sopii täydellisesti raskausaikaan, sillä vyön vuoksi se palvelee raskauden loppuun asti. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Huomioasusteet

Huomio ei kiinnity vatsaan, kun pysyt hillityissä värivalinnoissa, kuten mustassa, beigerssä, khakissa tai harmaassa. Sen sijaan huomion varastavat näyttävät kengät, laukku tai hattu. Myös suuret korut hämäävät. 

(kuva: AOP)

Lähde: Who What Wear

Lue myös: Muotigurun asu yhdistää syksyn isoimmat trendikuosit - luo tyyli alle 30 euron löydöillä

Lue myös: 6 syksyn trendikkäintä sävyjä - hillittyä ja räväkkää

Kilpailut

Uusimmat