Kuva: AOP

7 suosituinta hiusväriä tänä talvena - tähdet näyttävät mallia

25.10.2017 12:15 - Henna Koste

Kampaamokäynti edessä, etkä tiedä mitä tehdä? Valitse suosikkisävysi tähtien tyyleistä.

Kun talvi saapuu tuliaisenaan hämärät illat ja koleat kelit, kaipaa moni piristystä. Kesällä kutrisi ovat saaneet kärsiä auringosta, joten syksyllä niitä on syytä hemmotella. Yksi helpoimmista tavoista raikastaa väsähtänyttä olemusta on värjätä hiukset uudella tavalla. 

Tällä kaudella hiustrendeissä suositaan blondeja, brunetteja sekä punapäitä. Kyse on vain oikean sävyn valitsemisesta. Ota mallia tähdiltä,  ja nappaa kuva talteen tulevaa kampaamokäyntiäsi varten. 

Karamellinen liukuvärjäys  

Liukuvärjäys on ollut pinnalla jo pitkään. Pehmeä karamellinen sävy näyttää hyvältä tällä kaudella. Kuvassa Jessica Alba. (kuva: Splash)

Kastanjanruskea 

Vaikka talvella tuntuu luontevalta viilentää hiusväriä, kannattaa lämmin kastanjanruskea pitää vahvana vaihtoehtona. Se antaa hehkua kasvoillesi. Kuvassa Anne Hathaway. (kuva: AOP)

Hunajablondi 

Hunajaisen vaalea väri sopii hyvin kokeilunhaluiselle brunetelle tai blondille. Lopputulos ei ole radikaali, mutta vaihtelu piristää. Kuvassa Jennifer Lopez. (kuva: AOP)

Tuhkanvaalea 

Trendikkäin vaalea sävy on nyt tuhkainen. Kuvassa Jennifer Lawrence. (kuva: AOP)

Vaalean ja kullan vivahdetta 

Beyonce on ollut tämän trendin edelläkävijä. Huurteisen viileät raidat näyttävät hyvältä tummissa hiuksissa. Kuvassa Beyonce Knowles-Carter. (kuva: AOP)

Kupari 

Kuparinsävyä on vaikea toteuttaa kotikampaamossa. Luota siis ammattilaiseen. Kuvassa Julianne Moore. (kuva: AOP)

Tumma mahonki 

Tämä sävy sopii täydellisesti talveen. Punertava vivahde tekee kokonaisuudesta pehmeämmän. Kuvassa Selena Gomez. (kuva: AOP)

Lue myös: Upea lettikampaus syntyy hetkessä helpolla kikalla - katso kauneimmat hiustyylit kiireiseen päivään

Lue myös: Tummat huulipunat ovat supertrendikkäitä - löydä täydellinen sävy silmiesi ja hiustesi värin mukaan

Lähde: Marie Claire

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat