Pepun paljastelua ja outoja yksityiskohtia - katso kuvat vuoden hämmentävimmistä farkkutrendeistä

07.11.2017 15:15 - Henna Koste

Monet erikoiset farkut ovat menneet kuin kuumille kiville.

Muodin nimissä hulluttelu on sallittua ja jopa suotavaa. Kun luulimme jo nähneemme jo kaiken, aina nurkan takana odottaa entistä erikoisempi muotiluomus. Tänä vuonna etenkin farkkutrendeissä on näkynyt rohkeita tyylejä. Mitä persoonallisempi malli, sitä enemmän siitä saa yleensä pulittaakin. 

Vetoketju takana

Useampien valmistajien farkkuja on koristanut ympäriinsä seikkailevat vetoketjut. Erikoisuudestaan huolimatta tai ehkä juuri siksi, suosituimpiin malleihin on ollut jopa jonotuslistat. Leviksen farkuissa vetokejuja löytyy sekä edestä että takaa. 

Leviksen farkut noin 1480 euroa, Net-a-Porter. (kuva: Valmistaja)

Mutafarkut

Nordstromin miestenosastolta löytyi farkut, jotka näyttivät jo valmiiksi likaisilta. Eikä kyse ollut mistään pikkutahroista, vaan housut näyttivät siltä kuin niissä olisi pyöritty mudassa. Malli myytiin yllättäen vilkkaasti loppuun.

Farkkuja myytiin Nordstromilla. (kuva: Valmistaja)

Farkut väärin päin

Muodissa kaikki voi olla vinksallaan. Se näkyy myös Ben Tavernitin farkuissa, jotka näyttää siltä kuin ne olisi puettu väärin päin. Nämä pöksyt tuskin jäävät keneltäkään huomaatatta.

Ben Taverniti -farkut noin 840 e, Barneys. (kuva: Valmistaja)

Muoviset farkut

TopShop-muotiketju lähtee nopeasti erikoisempiinkin trendeihin mukaan. Monet tähdet ovat suosineet tyyliä, joka paljastaa enemmän kuin peittää. TopShopin muoviset farkut maksoivat vajaan 90 euroa ja ne myytiin loppuun hetkessä. 

Lue myös: Tänä vuonna hitiksi nousseet housut ovat vuoden 2018 megatrendi - yhdistä näin

Lähde: PopSugar

Kilpailut

Uusimmat