Kuva: AOP

Musiikkigaala kokosi viihdetaivaan kaunottaret - 5 upeinta meikki- ja kampausideaa pikkujouluihin

14.11.2017 07:45 - Karoliina Kotala

Viihdetaivaan nimekkäimmät tähdet kokoontuivat juhlimaan MTV Europe Music Awards -tapahtumassa tyylikkään näköisinä.

Pikkujoulukausi on jo kuumimmillaan ja joulun pyhiin kuuluu muutenkin monta juhlaa ja tilaisuutta. Jos inspiraatiota oman pikkujoulutyylin löytymiseen puuttuu, kannattaa mallia ottaa maailmantähdiltä.

Viihdetaivaan arvostetuimmat stylistit sekä hius- ja meikkitaiteilijat näyttivät jälleen taitojaan, kun viihdemaailman kerma kokoontui MTV Europe Music Awards -gaalaan Lontoossa. Ideoita kannattaakin poimia tyylikkäimmistä meikeistä ja kampauksista, jotka keräävät kehuja:

Hailey Baldwinin klassinen nuttura on kaukana tylsästä, kun yhdistät pariksi kookkaat korvarenkaat. Älä tee nutturasta liian tiukkaa, vaan anna sen olla rento ja jätä hiuslakka kokonaan välistä. Meikissä panosta vahvoihin silmiin ja hehkuvaan ihoon.

(kuva: AOP)

Laura Whitmoren tyyli on erittäin luonnollinen, mikä pukee vaaleaverikköä kauniisti. Suorista hiukset ja satsaa kiiltoon. Meikissä pysy luonnollisissa sävyissä, mutta korosta silmiä irtoripsillä.

(kuva: AOP)

Natalie Dormerin tyyli on dramaattinen ja näyttävä. Kissamaiset silmät syntyvät vahvoilla rajauksilla ja muu meikki saakin olla raikkaan neutraali. Hiukset tupeerataan hiuslakan avustuksella päältä taakse, mikä tuo upeasti kasvot esiin.

(kuva: AOP)

Rita Pereiran tyyli on naisellinen ja henkii vanhan ajan glamouria. Kiiltävät ja suoristetut hiukset ovat klassisella keskellä päätä -jakauksella ja korvan taakse sliipattuna huomio kiinnittyy näyttäviin korviksiin. Meikissä punaisen sävyt näkyvät rohkeasti sekä silmissä että huulissa.

(kuva: AOP)

Becca Dudleyn tyyli on tyttömäinen, raikas ja nuorekas. Kokoa hiukset korkealle ponnarille ja kiedo hiussuortuva myös peittämään hiuslenkin. Meikki on raikas ja hehkeä, kissamaisuutta katseeseen tuovat irtoripset silmän ulkonurkissa.

(kuva: AOP)

 Lue myös: Dramaattinen silmämeikki täydentää juhlalookin - ota malli Kristen Stewartilta

Kilpailut

Uusimmat