Kuva: AOP

Panosta näihin! Viisi klassikkoa, jotka eivät mene koskaan pois muodista

28.11.2017 15:15 - Henna Koste / henna.koste@bauermedia.fi

Raikas raitapaita pelastaa asukriisiltä.

Myös trendihaukan vaatekaapista on hyvä löytyä ajattomia klassikoita. Kun sinusta tuntuu, ettei kaapistasi löydy mitään päälle pantavaa, pelastavat raikas raitapaita ja kipparilakki.

Juuri ajattomissa vaatteissa on syytä panostaa laatuun, sillä ne palvelevat vuodesta toiseen. Kaupassa kannattaa aina katsoa, mitä materiaalilapussa lukee. Aina pelkkä kova hinta ei kerro vaatteen laadusdta. Puuvilla kestää hyvin käyttöä ja pysyy siistinä. Polyesteria sen sijaan on syytä välttää, sillä vaate voi näyttää nopeasti kulahtaneelta. 

Katso, mitkä vaatekappaleet eivät mene koskaan pois muodista. 

Raitapaita

Aina varma tyyli: raitapaita, punainen huulipuna ja farkut! Näyttelijä Diane Kruger luotti Comme des Garçonsin malliin. (kuva: AOP)

Villakangastakki

Tämä takki näyttää aina hyvältä! Musta, sininen, beige ja punainen ovat turvallisia värejä. Sofia Coppola valitsi klassisen laivastonsinisen takin. (kuva: AOP)

Kipparilakki

Ei huonoja hiuspäiviä, vaan trendikkäitä hetkiä! Huippumalli Kaia Gerberin tyyliin kuuluu kipparilakki kesät, talvet. (kuva: AOP)

Nahkatakki

Aidosta nahasta valmistettu takki kestää vuosikausia, kunhan muistat hoitaa sitä. Heidi Klumin nahkatakissa heiluivat hauskat hapsut. (kuva: AOP)

Valkoinen paita

Valkoinen kauluspaita toimii niin naisten kuin miestenkin pukeutumisessa. Trendikäs nainen käykin lainaamassa miehensä kaapilta väljän paidan. Kauluspaita näyttää hyvältä myös farkkutyylissä. Kirjailija Morgan Stewart luotti klassiseen asukokonaisuuteen. (kuva: AOP)

Lue myös: Hitti vai huti? Uudet muotifarkut yhdistävät kaksi kiisteltyä trendiä

Lue myös: Näyttelijäkaunottaren asu on mutkattoman trendikäs - kopioi upea talvityyli itsellesi

Kilpailut

Uusimmat