Kuva: Shutterstock

5 trendikkäintä hiusväriä vuonna 2018

03.04.2018 11:15 - Henna Koste

Viininpunainen vai tuhkanruskea - muodikkaimmista hiusväreistä löytyy herkullisia vaihtoehtoja.

Huhtikuun alussa voi ennustaa jo vuoden isoimmat trendit. Kun puhutaan hiusväreistä, uusiin muotisävyihin on helppo ihastua, olit sitten blondi, brunette, värejä rakastava tai mustissa hiuksissa viihtyvä. Eri väriset pastellit ovat jäämässä hetkeksi historiaan, kun trendeissä jyrää uusi yllättävä väri. Katso inspiroivat kuvat ennen seuraavaa kampaajakäyntiäsi. 

Jääkuningatar

Viileämpääkin viileämpi platinablondi tekee vahvan paluun. Muista varautua useampaan kampaajakäyntiin täydellistä väriä tavoitellessasi.

Tuhkanruskea

Jos et halua täysin harmaita hiuksia, voit kokeilla tuhkaisen ruskeaa sävyä. Lopputulos on neutraali mutta mielenkiintoinen.

Musteinen musta

Mustaa rakastaville hyviä uutisia! Mustan eri sävyt ovat trendikkäitä. Musteisen musta sävy on nyt erityisen muodikas. Ota mallia vaikka Katy Perrylta tai Kendall Jenneriltä.

Punaviinin punainen

Vuonna 2017 villinneet haaleat mansikkablondit ja ruusukullan sävyt ovat jäämässä hiljalleen historiaan. Nyt punatukkaiset ja kokeilun haluiset saattavat ihastua kauniiseen punaviinin sävyyn.

Sävykäs violetti

Kirkkaat lilan sävyt valloittavat nyt kutreissa. Pastellivärit pitävät nyt ansaittua lomaa, sillä räväkkä violetti on ollut kevään hitti niin näytöslavoilla kuin katumuodin kuningattarillakin. 

Lähde: Marie Claire

Lue myös: Selena Gomezin helppo pinnikampaus on täydellinen kopioitavaksi - toimii arjessa ja juhlassa

Kilpailut

Uusimmat