Etsitkö luottolaukkua? Tulevan kesän hittiasuste sopii pienemmällekin budjetille

04.05.2018 08:15 - Roosa Sallila

Olet onnekas, jos olet säästänyt tämän vuosikymmeniä palvelleen kauppakassin.

Kesällä päivisin voi olla lämmin, mutta auringon laskettua sää voi muuttua hyvinkin viileäksi. Asuongelmaksi saattaa muodostua se, mitä pukisi päälle, jotta päivällä ei tulisi liian kuuma, mutta illalla ei jäätyisi kuoliaaksi.

Yksi hyvä vaihtoehto on napata matkaan pieneen tilaan ujuttautuva verkkokassi, joka on tänä kesänä muutenkin erityisen trendikäs. Lämpimänä kesäpäivänä voit kantaa takkiasi kätevästi verkkokassissa ja illalla, kun puet takin yllesi, saat taiteltua verkkokassin pienemmän käsilaukkusi sisään. Näin vältyt myös tyhjän käsilaukun kantamiselta, sillä mikä olisi ärsyttävämpää kuin kantaa tyhjää käsilaukkua pitkin iltarientoja?

Sen lisäksi, että kassi on kätevä ottaa mukaan, se on myös tyylikäs ja omaperäinen lisä asuusi. Kassi on helppo yhdistää erilaisiin asukokonaisuuksiin. Kyseinen kassi sopii esimerkiksi perinteisen olkilaukun sijaan rannalle tai vaikkapa kaupungille. 

Trendikkään kalanverkkoa muistuttavan verkkokassin voit saada itsellesi alle kymmenen euron hintaan, joten se ei vaadi suurta rahallista panostusta. 

Alta löydät muutamia vaihtoehtoja trendikkäästä verkkokassista.

Fishnetbag, 10,95 €, Nelly.com

(kuva: nelly.com)

Luonnollinen verkkokassi, 8,90 €, Granit.com

(kuva: granit)

Pieni verkkokassi, 6,90 €, Granit.com

(kuva: granit)

Tote bag with knotted detail, 29,95 €, Zara

(kuva: zara)

Lue myös: Vuoden muodikkain koru taipuu festareista juhliin - katso vaihtoehdot eri budjeteille

Lue myös: Seksikkäät nyörihousut puhuttavat - hitti vai huti?

Kilpailut

Uusimmat