Kuva: Getty Images

Kesän 7 trendikkäintä vaatetta - näillä pärjäät koko kauden

21.05.2018 21:15 - Henna Koste

Tänä kesänä rakastumme luonnonmateriaaleihin ja valkoiseen.

Kesävaatteita ei tarvitse enää pantata kaapissa, sillä lämpimät kelit ovat saapuneet ennätysajoissa. Kauppojen hyllyt notkuvat uusia trendivaatteita, mutta onneksi tänä kesänä myös monet vanhat klassikot näyttävät ajankohtaisimmilta kuin aikoihin. Näiden seitsemän vaatteen avulla osoitat trendinenäsi aina syyskuuhun asti. 

Valkoiset farkut

Vuosien jälkeen valkoiset farkut näyttävät jälleen supertrendikkäiltä. Nyt lahkeet eivät kiristä nilkkoja, vaan ajankohtaisin malli on vajaamittainen ja hieman väljä. Valkoiset pöksyt tekevät asusta kuin asusta raikkaan kesäisen. 

Väljä bleiseri

80-luvulta tuttu kaveri lämmittää nytkin käsiä viileinä kesäiltoina. Muotiväki yhdistää bleiserin nyt samansävyisten housujen pariksi, mutta takki näyttää yhtä hyvältä myös farkkujen tai hameen parina. 

Valkoinen t-paita

Tämä vaatekappale on kaappisi pelastus. Valkoinen t-paita on aina klassinen valinta farkkujen parina, mutta se toimii lähes missä tahansa asussa. Se antaa hauskan kontrastin esimerkiksi näyttävän tyllihameen parina. Panosta laadukkaaseen malliin, joka kestää käytössä. 

Pellavamekko

Täydellinen vaihtoehto kukkamekolle! Pellavamekko tuntuu ja näyttää ihanalta päällä. Tämä kesän luottovaate toimii rannalla, toimistossa ja juhlissa. 

Pistokassandaalit

Tämä kesänä trendikkäin sandaalimalli ei piilottele kantapäitä. 90-luvun hitti on myös varsin käytännöllinen, se on nopea sujauttaa jalkaan ja myös riisua. 

Valkoiset tennarit

Nämä popot ovat olleet hitti jo vuosia. Eikä ihme, ne sopivat kesällä lähes jokaiseen asuun. 

Torikori

Kauden ajankohtaisin veska on tehty luonnonmateriaaleista. Rottinki ja erilaiset punokset hurmaavat nyt kesän muotilaukuissa. 

Lähde: Who What Wear

Lue myös: 3 trendikästä mekkoa tänä kesänä - katso muotiväen suosikit

Lue myös: Pieni yksityiskohta tekee asustasi hetkessä kesäisen - ota kikka haltuun

Kilpailut

Uusimmat