Kuva: YouTube

Nainen tilasi netistä viisi alle 17 euron hääpukua - katso, miltä ne todellisuudessa näyttävät

30.08.2018 10:15 - Henna Koste

Netti on pullollaan hämmentävän halpoja hääpukuja, jotka näyttävät silti upeilta mainoskuvissa. Mikä on asian oikea laita?

Hääpuvun löytäminen voi olla yksi hääjärjestelyjen vaikeimmista tehtävistä. Tänä päivänä yhä useampi etsii unelmapukuaan verkkokauppojen syövereistä. Kun sovitusmahdollisuus uupuu, on istuvan puvun löytäminen vielä vaikeampaa.

Supersuosittua YouTube-kanavaa pitävä Leigh Ann esitteli seuraajilleen, miltä nettikauppojen superhalvat löydöt näyttävät. Hän tilasi Wish-verkkokaupasta viisi mekkoa. Wishin hinnat ovat halpoja jopa verrattuna verkkokauppajätti Amazoniin. Verkkosivusto on kuitenkin noussut otsikoihin epäimartelevista syistä, kuten pahoja oireita aiheuttaneista meikeistä ja vakavia puutteita sisältävistä elektroniikkatuotteista.

Tubetähti toteaa heti ensimmäistä pukua sovittaessaan, että se on hänen päällään täysin erilainen kuin mallilla. Puku on kaunottaren päällä epäistuva. Hän huomauttaa myös vyötäröllä olevan rusetin näyttäneen kuvassa metalliselta, mutta todellisuudessa se onkin jotain aivan muuta. 

Katso videolta, miten muiden mekkojen kanssa käy. Sovittelu alkaa kohdasta 4.20.

Lue myös: "Miksette kutsuneet...?" 7 asiaa, joita hääpari ei halua kuulla

Kilpailut

Uusimmat