Kuva: Getty Images

Meghan Markle ja Kate Middleton eivät saa käyttää oranssia asuissaan - syy on yksinkertainen

30.08.2018 22:45 - Katariina Auvinen

Kuningatar ei sen sijaan välitä säännöstä.

Herttuattaret Meghan Markle, 37, ja Kate Middleton, 36, ovat molemmat varsinaisia tyyli-ikoneita, joiden asuvalintoja seurataan tarkasti ympäri maailmaa. Molemmat naiset pitävät klassisesta tyylistä, mutta heilläkin on värejä, joita he eivät käytä. 

Kate Middletonin päällä on nähty enemmän värikkäämpiä vaatteita kuin Marklella, mutta tuore herttuatar on suosinut esimerkiksi keltaistakin. On kuitenkin yksi väri, jota molemmat välttävät, nimittäin oranssi, kertoo Mirror-julkaisu. 

Meghan Markle on tykästynyt esimerkiksi keltaiseen väriin. (kuva: Getty Images )

Värin välttämiseen ei tällä kertaa liity minkäänlainen poliittinen asia tai se, etteivät he pidä väristä. Sen sijaan syy on yksinkertainen, se näyttää valokuvissa huonolta. Kyseessä on kirjoittamaton sääntö myös Hollywoodissa, jossa Markle ennen vaikutti. Hänen päällään ei nähyt punaisella matollakaan oranssia. 

Herttuatar Catherine ei kaihda kirkkaita värejä, mutta oranssi ei kuulu hänen valikoimiinsa. (kuva: Getty Images )

Sen sijaan itse kuningatar Elisabeth ei tunnu välittävän tästä säännöstä, koska hänen päällään on nähty oranssia useampaan otteeseen. 

Oranssin värin lisäksi kiellettyjen listalta löytyy kiilakorkokengät, vaikka molemmat herttuattarista rakastavat niitä. Esimerkiksi Kate Middleton on pitänyt kiilakorkoja monesti, mutta hän ei ikinä käytä niitä kuningattaren seurassa. Syy on yksinkertainen, kuningatar ei pidä niistä. 

Sen sijaan kuningatar Elisabeth vähät välittää kuvauksellisuudesta. Hänet on nähty useampaan otteeseen oranssissa asussa. (kuva: Getty Images )

Kuningatar Elisabeth vuonna 2011. (kuva: Getty Images )

Lähde: Mirror 

Kilpailut

Uusimmat