Kuva: Getty images

Julkkisten kampaaja tyrmää yleisimmän hiustarvikkeen - upeat hiukset syntyvät sormin

18.09.2018 16:15 - Katariina Auvinen

Muun muassa Emma Watsonin kampaajana toiminut mies ei käyttäisi ikinä harjaa.

Muun muassa Keira Knightleyn, Victoria Beckhamin, Sienna Millerin ja Emma Watsonin kampaajana toiminut Luke Hersheson kertoo, että voisimme kaikki hylätä hiusharjan.

Miehen mukaan tämä väline on täysin turha. Moni meistä syyllistyy siihen, että harjaa suihkun jälkeen märät hiukset kuosiin. Hershesonin mukaan tämä vaurioittaa hiuksia todella paljon. Mirror-julkaisulle antaman haastattelussa hän kertoo, että hiukset tulisi selvittää pelkästään sormin, jos ne ovat vähänkin kosteat. 

Kampaaja kertoo, että hän itse kuivaa hiukset, jonka jälkeen hän käyttää esimerkiksi suoristusrautaa, jolla hän saa haluamansa mallin. Hiukset hän selvittää pelkästään sormin. 

Jos haluat sileät hiukset, pidä napakasti hiuksista kiinni ja vedä niitä hieman alaspäin, kun kuivaat niitä hiustenkuivaajalla. Näin hiukset eivät ala pörröttämään. 

Jos sen sijaan toivot volyymiä hiuksiisi, nosta sormillasi hiuksiasi ja puhalla hiustenkuivaajalla ilmaa lähelle päänahkaasi. 

Voit myös pyöritellä sormiesi ympärillä kiehkuroita samalla kun muotoilet hiuksiasi, näin saat rennon surffitukan. 

Miehen mukaan paras tulos syntyy minimaalisilla tuotteilla. Muotoiluvaahto, lämpösuoja ja kevyt hiuslakka riittävät pitkälle. 

Lue myös: MTV: 3-vuotiaalla Ilmarilla on kadehdittavan pitkät hiukset - käytti ponnareita jo nelikuisena

Lähde: Mirror 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat